Ja sada po drugi put prelazim keca (X360 verzija) samo sto ovaj put cu malo vise da se posvetim istrazivanju i sporednim misijama, prvi put sam samo pratio glavnu pricu), inace porucio sam dvojku i treba da mi stigne sledece nedelje, pa do tad taman cu jos jedanput keca da odpikam
Igra je stvarno fantasticna, Normandy brod je savrseno odradjen, Citadel isto, galaksije takodje, prica odlicna (mozda ne toliko originalna ali je fenomenalno prezentovana), gejmplej, mogucnost izbora.
Inace stvarno sam se uziveo kako sam ja tamo neki baja koji krstari po galaksijama i pravi red po svemiru.
Jedino sto me mozda malo razocaralo je to sto sam ocekivao da cu sleteti na neku planetu koja ima izgradjenu kompletnu civilizaciju , znaci gradove, gradjevine, populaciju koja tamo zivi, njihovu tehnologiju, odprilike nadam sam se da cu videti neki futuristicki svet poput onog u filmu " Peti element' ili nesto poput Coruscant City-ja iz Star Wars-a ali eto pomalo sam ustao uskracen za to, tek ona poslednja planeta Ilos (originalna planeta izumrlih Proteanaca) pokazuje tragove neke civilizacije, ove ostale planete su nekako puste i sve se svode na jedan objekat , mada eto i Virmire mi je bio interesantan.
Nadam se da se promenilo nesto nabolje po tom pitanju u dvojci.
E da nadam se da je Shepard u nastavku malo opusteniji, kroz konverzacije u kecu mi se nekako cinio nekad previse kruto i pomalo je zvucao nekako mehanicki, voleo bi da je malo opusteniji, sa malo vise gestikulacija, malo vise smisla za humor i sarkazma u njegovim recima.......itd.
Sve u svemu genijalna igra, (dao bi joj ocenu 9,2/10) a od dvojke ocekujem jos vise.