Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Sa kojim staklom ste zadovoljni,do sad sam furao Spigen na 14 pro... Ne nalazim ga kod nas za 16 pa reko mozda ima nesto slicno dobro.

Sa kojim staklom ste zadovoljni,do sad sam furao Spigen na 14 pro... Ne nalazim ga kod nas za 16 pa reko mozda ima nesto slicno dobro.
Hm pa ja bome ni sa jednim. Odnosno, nisam te markirane narucivala, a ove sto sam nasla sto su 10D, 12D i sl, sto imaju obod, i oiviceni su crnim "bezelima", uopste mi ne rade posao jer mi smanje vidljivost ekrana. Kad kontrolisem kameru pomocu dugmeta, ne vidi se ceo kvadratic ili krug u opcijama. A i odokativno se vidi da mi se "smanjio ekran". Tako da volim da stavim ovo secret spy tamno, da mi ne gledaju sa strane, ali posto imam ac+, ne moram ni jedno.

Da, VoLTE ima i sada, piše isto gore u toku poziva ako je aktivno :
IMG-1832.jpg
Nasao sam sta je, nije stojao na 4G mrezi, sada je sve ok

No imam drugo pitanje za sve, koji punjac koristite? Ja imam od iPhone onaj od 20w no brine me sto se cuje, da ne kazem skici u nekom perijodu dok puni telefon, i braco mila on je usijan...
Ko Samsunga punjac od 25w ni priblizno nije ugrejan kao ovaj. Moje pitanje glasi da li mogu taj punjac da koristim? No on je 25w koliko znam a iPhone 16 podrzava 45w. Tako da je u nekoj granici.
Samo mi je krivo sto ne mogu kao na Samsungu da ugasim brzo punjenje kada mi ne treba, ali bih rado kupio sporiji punjac, jer stvarno nemam potrebe za zurbom i brzim punjejem.
Sve preporuke su dobrodosle

I ja mislim isto tako... Neki od 15w kvalitetan da li neko zna, da predlozi mozda?

Ako hoćeš 15W imaš Hama, dual sa dva C izlaza 15W i 35W, na taj od 35W sam stavio sat.

IMG-1847.avif

To ce bude neka kopija ako se cuje i sija dok puni
ja punim moj na 20w apple , bez problema, punio pre 13cu na istom

Nijedan iPhone ne može brže od 29-30W da se puni, sigurno ne 45W.

Ma da i spori i brzi punjač ništa ne znači kad padne na 10w poslednjih 20% punjenja, pa onda i na 5w, a izmedju 0 i 30% je 30w onda ide na 20w. Uglavnom 2 sata je punjenje punio sa 35w ili 100w ili sa 20w.

Slazem se sve, samo mi je bitno da li mogu da kroistim Samsungov punjac oridjidji, jer sam to vozio na S23U 2 god bez problema.
A ako imate gde da preporucite da uzmem nov od jabuke a da nije neka kopija ja sam otvoren za svaku vrstu preporuke :D 20w ne treba mi vise

Pa nije da nije skupa zamena- za 14 seriju (dve godine stari model) cena je ista kao i za 15 seriju,odnosno 190 eura,ne bih bas rekla da je to sitnica.
Ja to menjam sam 1x u 6m. 70e.
Sto 70e kad ima za 30-40 (plus 15-20 ko ne menja sam)? XCAP ili Deji baterije su kao originalne.
SmartDevil, presao s Nillkina i ne vracam se nikad.
Nasao sam sta je, nije stojao na 4G mrezi, sada je sve ok

No imam drugo pitanje za sve, koji punjac koristite? Ja imam od iPhone onaj od 20w no brine me sto se cuje, da ne kazem skici u nekom perijodu dok puni telefon, i braco mila on je usijan...
Ko Samsunga punjac od 25w ni priblizno nije ugrejan kao ovaj. Moje pitanje glasi da li mogu taj punjac da koristim? No on je 25w koliko znam a iPhone 16 podrzava 45w. Tako da je u nekoj granici.
Samo mi je krivo sto ne mogu kao na Samsungu da ugasim brzo punjenje kada mi ne treba, ali bih rado kupio sporiji punjac, jer stvarno nemam potrebe za zurbom i brzim punjejem.
Sve preporuke su dobrodosle
Ne gasi brzo punjenje, koristi Samsung punjac ili onaj iz Ikee, iPhone ne podrzava 45W, to je marketing https://www.macrumors.com/2024/09/30/iphone-16-pro-max-charging-test/

Slazem se sve, samo mi je bitno da li mogu da kroistim Samsungov punjac oridjidji, jer sam to vozio na S23U 2 god bez problema.
A ako imate gde da preporucite da uzmem nov od jabuke a da nije neka kopija ja sam otvoren za svaku vrstu preporuke :D 20w ne treba mi vise
Ja uzeo u A1 20w original, oko 3500din

Samsungov punjac ga bas puni fino, no sto ja nebi koristio to na duze staze (sporiji bi zbog veka baterije). A od jabuke onaj od 20w oce da rikne kad povuce ova zivotinja sav maksimum iz njega 😁

Koristi taj punjač, a taj što kažeš da je original, najverovatnije nije 😃

Samsungov punjac ga bas puni fino, no sto ja nebi koristio to na duze staze (sporiji bi zbog veka baterije). A od jabuke onaj od 20w oce da rikne kad povuce ova zivotinja sav maksimum iz njega 😁
Evo sad ce peta godina kako koristim Samsung prvi onaj od 25W, nit je falilo telefonu, nit punjacu šta :)

Zahvaljujem se na svim informacijama. 🍻

Kad već dajemo velike pare za telefone stvarno nema potrebe da rizikujemo sa punjačima.
Samo Apple, Anker i Samsung punjači.
Tim redom. 😁😁

Za sve one koje mozda zanima, rade sluske od samsunga na iphone. Mislio sam na tip c sluske tj kablovske

Rade sve žične, a takođe rade i bežične od Samsunga. Konkretno koristim i jedan par Galaxy Buds Live na iP16 Pro.

Meni je xiaomi od 20w prestao da puni iphone 13. Sam noću prestane da puni. Onda sam uzela original preko operatera. Skoro sam naručila ovaj i ako je nekome do estetike ovaj punjač je najlepši punjač koji je anker napravio (ne znam zašto sad ne šalju za srb, ja sam ga platila 10$). Vidim da im je cela linija punjača sličnog dizajna. Čekam da izbace novi magsafe na stalku, tako nešto bi mi najviše odgovaralo.

Sta kazete da uzmem u gigatronu onda nov od 20w?
Verujem da je tu oridjidji

Vidi u A1 gde je 3456 dinara i gde jeftinije prolaziš.

Pisam sam u grupi za maske punjace itd vrhunsko iskustvo sa Xiaomi GaN punjacem od 67w. Telefon se daleko manje greje pri punjenju, brze mi puni 15pm on nego bilo koji drugo koji sam za 14 pro pre koristio. Nije ni cena jaka a ima na sebi 2x usb C i 1A.

Nazad
Vrh Dno