Šta je novo?

Maska za N81

• Začetnik teme Začetnik teme Wahad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Wahad

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
740
Treba mi maska za n81 8gb, mada mislim da je ista kao i za obican... Kvalitet samog kucista je toliko dobar da mi se odlomio gornji desni ugao iznad kamerice sa prednje strane blago ga udarajuci usb memorijom... mislim molim te...

Imam isti telefon vecj 7 meseci stanje - fabrichko. Zaista ne znam kako si zabo "shkart" ..ali ako ti je ispadao i slichno, pa naravno da cje da se neshto polomi !? Kakvo udaranje usb memorije je u pitanju ?

kao kada uzmes usb memoriju i onako lagano je njises i udaras najslabije moguce sto mozes od ivice telefona ili gde vec. ni jednom mi nije pao na tu glupavu stranu. kopija maske u bg-u je 4500 brate, kupicu jos jedan mob za te pare...

na netu je 20$ sa alatom da sam promenis

Au..heavy pricha skroz. A alfa kopi zna da zabode i do metar dana ako tamo idesh da ti "zamene" za te pare pri chemu josh vishe odlepish dok chekash. Zhao mi je 🙁

I da ne greshim dushu ja moj mob drzhim u dzepu upravo sa sto chuda, usb, dinari, kljuchevi, strepsils lol i nije se ogrebao nijednom niti ima nagoveshtaj da je tako krhk..

ekran mi se ogrebao cim sam skinuo onu zastitnu plastiku, u dzepu, ja mislim da ga je neki dinar ogrebao 🙂...

znaci pojma nemam sta mi je... ovo mi se prvi put desava sa telefonima

bas sam ga apdejtovao i nabacio neke programe, menjao fontove i hocu jos ovo da promenim pa da mi bude u full-u 🙂

Nazad
Vrh Dno