Šta je novo?

Market ikonica nestala

Radoszver

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2004
Poena
630
Pozdrav svima, kao i sto u naslovu pise, jednostavno ne mogu da odem na market jer ikonice vise nema i kad ukljucim search na telefonu ne pronalazi je..Ne znam kako se to desilo ali i sami znate da je potrebna, da li se nekom desavalo i kako da otklonim ovo?

Updateovao ti se Market sada je to Play Shop, pogledaj malo ispod.

Zato sto je Market proslost. Potrazi Play Store ikonicu i to ti je novi market...

Pogledaj da li imas ikonicu play shop,tako se sad zove.

Jel' da dodam i ja odgovor, da utvrdimo gradivo :D?

hahaha spori su vam ti telefoni :p

Auuuu, ljudi pa nisam ni stigao da zatvorim browser vec imam resen problem, ok...sledece pitanje sad je u petak loto...Kombinacija je ? :)) Hvala puno vec sam mislio da se moram pozdraviti sa telefonom :)!! hvala jos jednom

6 11 17 20 23 26 35

Pa ti moras ovo odigrati, zamisli dodje upravo ova.... :)

hehehe ne igram loto :) uzmi odigraj, ako dobijes ti me casti :)

Problem sa play shopom nece da otvori izbaci mi server error,sta moze tu sad da bude,):type:

Problem sa play shopom nece da otvori izbaci mi server error,sta moze tu sad da bude,):type:

Probaj da zamenis karticu, sa njom nesto skini preko playstore-a, posle vrati tvoju karticu, trebalo bi da radi...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ili iskoristi OldMarket aplikaciju ako ti je rootovan telefon da vratiš Market. Ja sam vratio stari, 2.3.x verziju, mnogo bolje radi i od trojke i od Playa.

Nazad
Vrh Dno