Šta je novo?

Mape gradova na mobilnima

Rapid

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2006
Poena
319
Da li postoji način na koji mogu da pregledam kartu BG-a ili nekog drugog grada na svom telefonu,a da ne jede kredit jako?

btw, ovo sam postavio na drugom forumu, niko nije odgovorio:
Da li je moguće skinuti mapu npr. BG-a, NS-a, preko kompa, pa da to uploadujem nekako na svoj SE w810i?
Voleo bih da imam cele mape gradova, a da mi to ne pojede ceo kredit... : )

Pa covek, skines TomTom verziju 5 negde i mapu istocne evrope u koju spadamo i mi.
Mozes da je pregledas, a kad se resis, kupis bluetooth GPS reciver (cca 100eur) i imas ekstra navigaciju na mobilnom.

Drugo resenje je da skines negde sa neta (ima negde sigurno) mapu BG-a ili kog vec grada u jpeg formatu, kao sliku, pa da gledas.

Evo ja naceo to pitanje na drugoj temi, mada je ovde bolje mesto... Osim Google mapa, i nekih drugih programa koji isto citaju google mape pa ih prikazuju, i sto mi se nije dopalo (izmedju ostalog i zbog razloga "jedenja kredita"), naleteo sam na ovaj programcic. Ne deluje lose, u principu moze bilo koji plan da se ubaci, samo treba dobra slika. Ja zasad takvu nisam nasao za BG, ako neka dobra dusa ima ili sliku ili veliki skener nek se javi :)

Boki4u,jes da si se tek registrovao,ali mogao si bar da pogledas karakteristike W810i pre nego sto pocnes da predlazes Symbian aplikacije!!
Pozdrav ,)

Nema veze, ima kome ce dobro doci :d

Nazad
Vrh Dno