Šta je novo?

Manor Lords

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Honor Magic7 Pro
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Izlazi danas i moram reći da sam prijatno iznenađen viđenim, ovo mi je promaklo nekako "ispod radara", demo (alpha doduše) je bio dostupan već dvije godine :)
Grafički izgleda oodlično, mješavina više žanrova, u suštini neki cross city buildinga i total war-a :D, dosta kompleksna igra koliko vidim, probaće se svakako!

Bukvalno jedva čekam da postane dostupno da uzmem. Mnogo sam se zabavio sa Farthest frontier, ovo mi izgleda kao to na steroidima - instant buy što se mene tiče.

Pritom, radi samo jedan čovek na ovome - izuzetno bih ga podržao.

Čudno da tema nije ranije otvorena s obzirom da je igra na prvom mestu na Steam listi želja. :)
Odgledaš jedan video na YouTube i budeš zatrpan sličnim kolika se prašina podigla.

Ja sam hteo da otvorim odavno, pa zaboravio. :D Igra se uveliko. Odlicna je!

Poslednja izmena:
I ja pratim ovo vec duze vreme i ako nisam neki fan zanra.
Radovao sam se izlasku i bio u tripu da igram day 1 medjutim igra je kako kazu mozda 40% zavrsena i nema nista od nekog ozbiljnog i duzeg igranja.
A na igri radi jedan lik i to vec 7 godina. Znaci razvlacice se ovo i dodavati opcija po opcija narednih ko zna koliko godina.

U suštini izašao je game preview, tj. early access koji će trajati oko godinu dana otprilike i za to vrijeme će momak da sakuplja ideje od igrača, da rješava prijavljene bugove i slično - fair enough, iako nisam neki veliki ljubitelj žanra ovo mi izgleda sjajno i definitivno ću podržati momka sa ovih 30e ili koliko li već traži za kopiju :)

Btw, sama mehanika i izvođenje je finalno i neće se razlikovati u odnosu na full verziju

I ja sam kupio, da podrzim developera. U sustini je igra vec sad u dobrom stanju, moze lepo da se igra i zanima. Sam koncept je jako zanimljiv, lepo kombinuje klasican city building sa war-om, i uopste sam pace igre je jako zadovoljavajuci. Nedostaje jos malo nekih stvari, sto se mene tice prvenstveno par nekih ekrana sa raznim podacima, tipa screen sa pregledom gde je koliko porodica rasporedjeno, da ne moram da klikcem redom na zgrade i trazim. Takodje neki screen sa samim chain supplies, anno na primer ima to jako lepo reseno.

Ako je tako, onda fali tutorial za to :D
Probacu bas veceras kad stignem kuci, hvala za info.

Vrh Dno