Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je ikake moguce smanjiti, tj poboljsati ping koji imam preko sezampro adsl-a... Ono sto me zanima da li postoji neki program, ili simple registry tweak koji bi omogucio da recimo dobiojem 10-20 ms manje... thx unapred...
jok... ping je vreme koje je potrebno jednom paketu da ode sa tvog kompa na neki drugi i vrati se. I na njega se ne moze uticati konvencialnim metodama.
skini cfosspeed sa cfos.de (45 dana trial) program ima mod u kome je moguce smanjiti ping. ne znam da li i kako radi, ali te nista ne kosta da probas
ATI FAN je napisao(la):
Da li je ikake moguce smanjiti, tj poboljsati ping koji imam preko sezampro adsl-a... Ono sto me zanima da li postoji neki program, ili simple registry tweak koji bi omogucio da recimo dobiojem 10-20 ms manje... thx unapred...
Ovaj program pomaze samo ako nesto dl-ujes i igras se u isto vreme onda uspe da malo sputi ping medjutim ako nesta ne radis sem igranje nema prevelike vajde od ovoga..