Šta je novo?

Manje -vise zahtevan kuler

burnout_kac

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poena
154
Hteo bih da kupim neki novi kuler,posto ovaj moj box je shit i ne izvrsava ono sto treba.
E sad hteo bih nesto kvalitetno,sto se ne cuje,a izvrsava svoj posao,takodje moj socket je am2 ali bih hteo da promenim mobo uskoro i proc na neki am3 pa da li ima neki koji moze na oba socketa(ne znam da li sam se dobro izrazio :)
Imajte u vidu da necu mnogo para davati ,eto zasto je manje-vise zahtevan :).
Svi predlozi su dobrodosli,hvala.

Hyper 212+ odlican cooler....

A kako stoje stvari sa bukom TX3 u odnosu na Intelov box? Trenutno imam Presscot D531 koji se solidno greje a box cooler mi probi glavu. Prilicno mi je privlacan TX3 jer moze da se namonitira na bilo sta tako da kada se nakanim da promenim ovo mogu da ga stavim na bilo kojim, cak i ako nije Intel.

Nadam se da je bar malo tisi i da vise hladi, mada cenim da ne moze biti gori od ovoga.

^tako je...uz njega ide pwm vent...i kod mene hladi E6300 na 4 ghz na ~30 c sa 850rpm i ne cuje se...po meni mnogo bolja solucija od TX3...

Sry sto ozivljavam ovu temu,ali svuda po NSu sam trazio TX3 i nema,zvao smarao,cak sam i porucio iz atoma ali ne odgovaraju,tako da ne znam sta da radim po pitanju ovoga,a vec cekam 2 nedelje(dok moj procesor gori)..Medjutim dobio sam ponudu i savet kod ovih iz win wina ,posto su najbolje snabdeveni sa ovim
http://www.winwin.rs/-hladnjak-za-c...e-bigtyp-vp,-cl-p0477.66.html?productId=17435
Znaci to je thermal-ov i skuplji je za nekih 700din od tx-a.Pa da li se isplati uzeti ovaj(imam dovoljno para) i da li je neko imao iskustva sa njim?P.S. morao bi da podrzi isto sto sam trazio iz 1 posta,da je tih,dobar u svom poslu i da je univerzalan ,posto imam am2 a hocu da ga sacuvam kad budem imao i am3 socket. Hvala.

Ma smrdljivi Novi Sad,neko je bas spomenuo da u NS-u nema nista pametno i da samo uvaljuju sta stignu,sa ovim se potpuno slazem.Btw kupio sam big tajfuna za 2500din,ogroman je,lepo radi ,ohladio mi za nekih 17 C,tako da sad je po ovim vrucinama oko 33 :) i jos plus 2 vent mi hladi graficku karticu(vent od kulera) tako da super,nisam se pokajao za sada :)

Nazad
Vrh Dno