Šta je novo?

manjati sadasnji tv ili ga ostaviti?

intruder1

Cenjen
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poena
154
cao drugari,imam jedno pitanje,drugar me pre neki dan lozio da menjam tv iako mislim da nema potrebe jer sam ga uzeo pre 2god[a promenio bi ga za 2 god. sigurno] radi se o LG LK450 42'' FULLHD LCD tv-u [ http://www.lg.com/us/tvs/lg-42LK450-lcd-tv ] a predlagao mi je Samsung UE-46F5500 koliko se secam i ja sam se podpalio odjednom iako mi nov ne treba sem ako je kvalitet mnogo veci u odnosu na moj lg

tv koristim za gaming uglavnom[xbox&sony i jos sto ce sad i next gen biti] i za filmove preko fleske,pogledam ponekad na tv-u nesto ali mi je to nebitno,pa moje pitanje je da li cu osetiti neko poboljsanje i kvalitet slike prelaskom sa ovog mog na taj samsung ili neki drugi sem sto cu imati 10-tak cm-a veci ekran i taj led[iako koliko sam skontao ono utice samo na osvetljenje] tv ili ?

hvala unapred

Menjaj ti drugara a TV ostavi.

Poslednja izmena:
ma ne menjaj,dodaj jos 50 eura+-..i uzmi neki Android Tv i pojacaj ga sa zaludjicama raznim...:)

znaci da ne menjam,ma budala ovaj kao sad izlaze next gen. igre za ps4,xbox one pa ce se uzitak videti u ovim high end tv-eima ,ovaj moj je fullhd sasvim ok pa reko da vidim jel ce biti ok za ovo sto nam dolazi sto se gaming-a tice.

Pa nije on budala, ti zamalo da ispadnes budala. Ne treba ti android, imas ps, njega mozes prikljuciti...

ma ok...ja sam mislio na Android ako zeli da mu doda Smart funkcije.....

Vrh Dno