cao drugari,imam jedno pitanje,drugar me pre neki dan lozio da menjam tv iako mislim da nema potrebe jer sam ga uzeo pre 2god[a promenio bi ga za 2 god. sigurno] radi se o LG LK450 42'' FULLHD LCD tv-u [ http://www.lg.com/us/tvs/lg-42LK450-lcd-tv ] a predlagao mi je Samsung UE-46F5500 koliko se secam i ja sam se podpalio odjednom iako mi nov ne treba sem ako je kvalitet mnogo veci u odnosu na moj lg
tv koristim za gaming uglavnom[xbox&sony i jos sto ce sad i next gen biti] i za filmove preko fleske,pogledam ponekad na tv-u nesto ali mi je to nebitno,pa moje pitanje je da li cu osetiti neko poboljsanje i kvalitet slike prelaskom sa ovog mog na taj samsung ili neki drugi sem sto cu imati 10-tak cm-a veci ekran i taj led[iako koliko sam skontao ono utice samo na osvetljenje] tv ili ?
hvala unapred
tv koristim za gaming uglavnom[xbox&sony i jos sto ce sad i next gen biti] i za filmove preko fleske,pogledam ponekad na tv-u nesto ali mi je to nebitno,pa moje pitanje je da li cu osetiti neko poboljsanje i kvalitet slike prelaskom sa ovog mog na taj samsung ili neki drugi sem sto cu imati 10-tak cm-a veci ekran i taj led[iako koliko sam skontao ono utice samo na osvetljenje] tv ili ?
hvala unapred