Šta je novo?

Manipulacija titlovima

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam titlove za divx na 2 CD-a, a nabavio sam verziju filma na 3 CD-a za koju ne mogu da nadjem titl. Da li je moguce nekako preraditi titlove za verziju na 3 CD-a sa 2 CD-a ili mozda sa 1 CD-a?

Da, Workshop je dobro rešenje. Recimo da prvo spojiš verziju za 2 diska u jedan falj a onda deliš na 3 diska, što neće biti frka jer program paralelno pušta i video i titlove.

Hvala, program je pomogao. Sad jedno drugo pitanje. Kako je najjednostavnije konvertovati titl sa cirilice na latinicu? Ako ima u ovom programu kazite gde, nisam uspeo da nadjem.

Ja sam to radio tako što učitam subtitle u word kao tekstualni fajl, prekonvertujem ga sa onim macro konverterom (yu conv) i snimim ga ponovo kao tekst fajl.

Jos jedno kratko pitanje, kako se podesavaju titlovi u ovom programu koji nelinerano zure, recimo moj primer:
titl iz reda 00:01:16:320 je na 00:01:17:160 a recimo medju poslednjima
titl iz reda 01:08:55:548 je na 01:31:41:752
Sve mislim da je problem u input FPS-u, ali sam isprobao sve kombinacije i nije.

Jos jedno kratko pitanje, kako se podesavaju titlovi u ovom programu koji nelinerano zure, recimo moj primer:
titl iz reda 00:01:16:320 je na 00:01:17:160 a recimo medju poslednjima
titl iz reda 01:08:55:548 je na 01:31:41:752
Sve mislim da je problem u input FPS-u, ali sam isprobao sve kombinacije i nije.

U Subtitle Workshop-u sa Ctrl+B udji u Adjust Subtitles (Edit-timings-adjust-adjust subtitles) i unesi vremena za prvi i poslednji izgovoreni titl, ostale ce program sam rasporediti.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno