Šta je novo?

Malo mozganja :)

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Znachi razmishljam se izmadju dve stvari. Da li da kupim Athlon X2 4800+ i ubacim u plochu iz profila ili da se vratim na Intela. Ako bi ishao na intel CPU bi bio E7200, ali se postavlja pitnje ploche, znachi hocu jeftinu plochu, a da je solidna za OC. Gledao sam ASUS P5B (50e) poshto kontam da se Wolfy bash voli sa P965 chipsetom i gledao sam Gigabyte GA-P31-DS3L (50e), znachi zanimaju me ploche da kazemo do 70e al shto jeftinije to bolje. E sad ima dva problema da reshim svaka pomoc je dobro doshla 🙂

:wave:

Pa ispod nema, 50e je donja granica 🙂
Kod P5B mi se ne svidja shto napon za memoriju ne moze preko 2.1V. Josh cu da razmislim. Ima i Biostar P43 za 72e. ne bi da spucam sve pare na komp, ali imam neki osecaj da hocu 😛

Poslednja izmena:
Ne bih gledao dalje od X2, osobito ako si već zadovoljan pločom koju imaš.
Inače se povodim istom idejom kod kupnje komponenti 😛 .... Brisbane X2 [email protected] na super turbo odličnoj Abit KN9 nf4 za 70€ i Windsor X2 [email protected] na takođe odličnoj Asrock 780G za ~70€ ... sve stock voltaže. Najnoviji fetiš su mi Asrok-ice: jednostavno, stabilno i radi ... da kupujem Intela gledao bih njihove tri P45 ploče i ništa manje.

Znaci nisi mogao da docekas E5200 🙂.
Svakako da nisi pogresio, ali nisi ni jeftino prosao...

Strpljenje mi nije vrlina, mislim mogu ja da chekam al kad naumim da ocu neshto da reshim onda mi se ne cheka 🙂
Mogao sam malo jaftinije za MoBo da prodjem, al sve je tu u 20-25e, pa reko kad je bal nek bal 😉

Nazad
Vrh Dno