Šta je novo?

Malo kasnim sa pitanjem u vezi savage 2000

Filo

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
710
ali ajde!Mozda mogu da dobijem jednu gore navedenu karticu(Diamond) pa da pitam jel neko ima nekih iskustava sa njom?Brzina?Slika?Ova ima i tv-out.Koliko sam vidio drajveri uglavnom nisu problem jer ih ima i za XP,pa reko da pitam za utiske!

Koliko se ja secam, ona je bila brza od prvog Geforce-a u najvisim rezolucijama. Doduse problem je u nekompatibilnosti sa novijim igrama (cesto se spominje u readme file-ovima). Sto se slike tice, ja sam imao lepo misljenje o S3, a i to je Diamond, tako da sumnjam da ima losu sliku.

- Karta koja nikad nije dobila odgovarajucu podrsku za mogucnosti koje je nudila, menjali su ih za Diamond TNT 2 besplatno, tesko da je bolja od GF 256.

Mislim da je bio test u "Svetu kompjutera" (sk.co.yu) pa nadji u arhivi, koliko se secam slika odlicna,TV-out profesionalnog kvaliteta, ali zato problemi sa kompatibilnoscu sa igrama-doduse to je bilo davno ne znam kako sada stoje stvari.A sto se tice brzine mislim da je u najboljem slucaju u rangu TNT2 (posto sam se i sam ranije interesovao za tu karticu pa sam jurio mnoge testove po internetu, ali sam na kraju odustao),ako se ne varam cak je bilo neke price da mora da se update-uje neki bios da bi se unele neke promene u vezi podrske kartice!!!!!

http://www.sk.co.yu/2000/02/sktd03.html

Koliko se secam i sami drajveri su bili uzasni.

Nazad
Vrh Dno