Šta je novo?

Malo igranja sa X850XT...

• Začetnik teme Začetnik teme CAR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Floyd je napisao(la):
ok,svaka cast za markove,a pogotovo za memoriju i tajminge,probaj malo to asinhrono da vidimo sta ce sandra da izbaci,275 sa 2-2-2-6 je mnogo opasno po vlasnike TCCD,samo da procesor moze da prodje testove na ~2.9ghz
Nije uopste opasno, veruj mi, super pi moze i da pridje al sandra tesko.

@car
aj kad neces ti a lepo sam ti prepustio
😉

Prilozi

monteboy je napisao(la):
primi moje saucesce 😀

Revizija 4.2 tvojih Corsair Modula ima TCC5 a poneki cak i TCCD chipove ti onda imas starije module.

probaj onda 510-2 koji je optimizovan za BH/CH serije

http://www.techpowerup.com/articles/114/images/510-2FIX.zip

Poz....
Ne treba saucesce, hvala ti...

Pa jel' ti mislis da sam ja neki ludak, pa cu sad da kupujem PC3200 Corsair-e... sad kad su dogurali do ko zna koje revizije (evo, sad vidim kazes rev4.2). Tu su prosli i CH cipovi, mozda i UTT, pa TCCx...

Moji su revizija 1.1, Winbond BH-6 ispod hladnjaka.

CYK je napisao(la):
Nije uopste opasno, veruj mi, super pi moze i da pridje al sandra tesko.

@car
aj kad neces ti a lepo sam ti prepustio
😉
Koliko mi ono bese fali poena... 15? 😀😀
Prepisacu to veceras! 🙂

Sto se tice ovog tvog oko SuperPi-ja, Sandre itd... pazi, samo u Sandri BH-5/6 sa najostrijim latencijama i dosta nizom frekvencijom nemaju sta da traze... u SuperPi-ju pristizu (pa i prestizu) itekako, samo treba CPU da isprati... 3DMark testovi takodje.
Kazem, samo se Sandra pravi pametna 😉

CAR je napisao(la):
Ne treba saucesce, hvala ti...

Pa jel' ti mislis da sam ja neki ludak, pa cu sad da kupujem PC3200 Corsair-e... sad kad su dogurali do ko zna koje revizije (evo, sad vidim kazes rev4.2). Tu su prosli i CH cipovi, mozda i UTT, pa TCCx...

Moji su revizija 1.1, Winbond BH-6 ispod hladnjaka.

Vidim da nisi looodak , ja jesam !
Veceras stavljam na Ebay G-Skill 4800 LA a kad se vratim sa odmora kupujem G-Skill 4800 FF jedina razlika je revizija TCCD chipova (LA -> 0436) (FF -> 0440)

@montboy
al se neko naprzio na FF
😉

@car
to sto stizu ipak nije dovoljno,probao sam i mislim da je TCCD bolji izbor.
😉

Poslednja izmena:
CYK je napisao(la):
@car
to sto stizu ipak nije dovoljno,probao sam i mislim da je TCCD bolji izbor.
😉

Pogotovo kad se ima u vidu da su naponi kod TCCD za svaki dan bez nekog posebnog rizika da ce moduli otici u vjecna lovista.

Nazad
Vrh Dno