Šta je novo?

Malo "Foogle" pitanje...

korisnik2007a

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
Matična ploča
Gigabyte Aorus B450 Pro
RAM
64GB Kingston DDR4 @3733MHz
GPU
ASUS RTX 3060Ti
Storage
Kingston 1TB NVMe
Zvuk
Integrisana
PSU
be quiet! 750W
Kućište
GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
Monitor
LC Power LC-M25-FHD-144
Miš & tastatura
MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
Mobilni telefon
Mi 10 Pro
Naime,fugl je poceo mnogo da me nervira...prvo promene na butjubu,pa bed sense zafrkancije,but that's besides the point...Ono sto me najvise nervira je redirekcija sa fugla...Ne znam dal' ste i vi,gospodo i gospodje primetili,ali svaki put kad "fooglate" i ocete da kliknete na neki link,ne idete pravo na taj link,nego google vrsi redirekciju...Sad,to puno usporava stvar,pa me zanima,nervira li to vas,i moze li se to nekako iskljuciti?

jos jedna predivna zanimljivost koju sam primetio veceras : kad natrpam DL i UL da ostane samo 3KB-DL i 1KB-ul onda ni foogle.com ne radi,slicno sa svrakopedijom,gde ni sa max ul/dl (znaci samo taj sajt otvaram,ne mogu da ga ucitam kad je "peak hour",koji ocigledno traje oko 20h dnevno..)Znaci ni za foogle.com vise nije dovoljno 1kb/ul 3kb/dl...Kako znam - lepo mi radi i foogle.de i foogle.ru i foogle.pl....Znaci prevelika su nebuloza postali...:(

Sad mi je jasno odakle je stizao miris kanabisa na beer festu...

Cekaj, ti imas problem sa torentom i sto nece da ti otvara gugl?
Jel sam dobro razumeo?
Ako jesam, onda lupi search oko torenta, ako nisam izvinjavam se.

Drugo, kad smo kod jutjuba, interesuje me zasto ne mogu vise da se ulogujem sa svojim gugl akauntom, vec mi trazi registraciu?
Sta ce biti sa mojim postojecim profilom, ako ne mogu da se ulogujem... Znam da se nece izbrisati, ali opet, nesto mi ne stima...

Nazad
Vrh Dno