Šta je novo?

Malo drugaciji pristup Radetu 9700...

Pa kao i uvek ja jesam Ati guy, ali drajveri jesu dosta poboljsani, ali jos uvek Catalyst crew mora da proradi. :wave;

Ne znam da li si obratio paznju ali tip je ukljucio FW a na atijevom sajtu explicitno pise da se ne ukljucuje. mozda je u tome uzrok njegovog loseg iskustva....

Da ali mislim da FW ne bi trebalo da se nasilno ukljucuje kada pretvaras 9500 u 9500 PRO. Kod mene je na 8500 LE stajalo to ukljuceno i sve je sljakalo ok. ????:confused:

jazza je napisao(la):
Da ali mislim da FW ne bi trebalo da se nasilno ukljucuje kada pretvaras 9500 u 9500 PRO.
Do istog zakljucka sam i ja dosao "pretvarajuci" r9500 u Pro. No to i nije takav nedostatak s obzirom sta se dobija ukoliko citava operacija uspe (a nema razloga da ne uspe).
Videh danas da se pojavio "lek" i a one kojima se nakon "pretvaranja" javljaju artifakti. Nisam u mogucnosti da to isprobam, ali iskustva ljudi po forumima govore da stvar funkcionise i da neminovni gubitak odredjenog broja fps-ova nije toliko strasan (bar ne u rezolucijama do 1024 i razumnim, 2X FSAA).
U svakom slucaju kada se radi po PS-u FW i ostala menazzerija rade bez ikakvih problema.

A da ti nemas mozda slucajno taj "lek" ?

Hoces li da podelis sa nama taj lek ili ????

Vrh Dno