Šta je novo?

mali VELIKI problem sa radlight-om

sveti sava

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2003
Poena
620
Sam radlight radi savrseno ali je problem u sledecem. Ne mogu nikako da ga namestim u XP-u da kad iz total-commandera (ili explorera, itd...) kliknem na film, isti taj film otvori u radlight-u... Desava se sledece: Kliknem na film, upali se radlight i posle par sekundi ugasi. Sa drugim playerima radi kako treba.
Posto sam probao par stvari i nisam uspeo, da li neko ima da mi napise resenje za ovaj problem sa radlight-om...

pozdrav

jesam...
da li ima neko resenje... izludjuje me i nervira JAKO... Na WinME radi kako treba, ali u xp-u nece... Ako nekom radi, e moze da postuje iz registry-a kako mu je za class AVI podeseno ili nesto slicno...

pozdrav

...

Gasi se zbog Savenow-a koji si disable-ovao ili uklonio.
Koliko se secam postoji na netu bas za Redl. fake savenow koji startujes pre njega.
Ovo pricam o verzijama 3 pa na gore. Zbog toga su i prestali da ga koriste ljudi.
Nadam se da je ovo tvoje resenje.

sveti sava je napisao(la):
jesam...
da li ima neko resenje... izludjuje me i nervira JAKO... Na WinME radi kako treba, ali u xp-u nece... Ako nekom radi, e moze da postuje iz registry-a kako mu je za class AVI podeseno ili nesto slicno...

pozdrav

Zdravo.

Prvo nisam baš siguran šta je problem, jer mi se čini prost... no možda grešim. Ja koristim Win Comm, i baš pre neki dan sam razmišljao da mi neki programi (fajlovi) recimo mp3 ne otvara u winamp-u već redovno otvara u Real player-u. Pa sam išao na muzički fajl desni klik pojavi se opcija open whit i tamo kliknem na Choose program pa tamo biram winamp i okačim kvakicu Always use this program to open these files. Onda on uvek otvara u winamp-u. Ponovi ovo sa Rad Light-om i trebalo bi da upali.
Nadam se da sam potrefio tvoj problem.

Pozdrav. :wave;

Re: ...

lucky2001 je napisao(la):
Gasi se zbog Savenow-a koji si disable-ovao ili uklonio.
Koliko se secam postoji na netu bas za Redl. fake savenow koji startujes pre njega.
Ovo pricam o verzijama 3 pa na gore. Zbog toga su i prestali da ga koriste ljudi.
Nadam se da je ovo tvoje resenje.
Kako, pa ja imam 3.03 R5.2, SaveNow sam isključio još u instalaciji, i sve radi bez ikakvih problema.

Probao sam sve i iz wincommander-a, i u registry-ju rucno da podesavam
za file types itd, itd... i nece. Radlight radi normalno kad ka upalim pa iz njega idem open file. Ali nece da pusti film kad se na film klikne iz my computera, totalcmd-a itd. Upali se radlight, i posle 1-2 sekundi ugasi...

Poceo sam da koristim MPC za kliktanje po video fajlovima iz totalcmd-a ali me smara i nervira sto nece radlight da se namesti da to isto radi.

hvala svima na odgovorima ali jos nisam resio problem

pozdrav

...

100% je taj problem ,posto sam ga licno doziveo ,c***k je sledeci
RadLight_v3.03_ESc***kTSRh

if desire you can uninstall all the components intalled by radlight,
leave save now in peace 😉 just make Ctrl+Alt+Del then look for any
words with the name save and make End task to them now replace the
exe in the save now dir. usually located in: C:\Program Files\Save
now double clic on it once replaced. Adverts Gone! worked for me..
now open RadLight....

I ne samo to ukoliko nisam imao savenow aktiviran filmovi su se gasili posle 1-2 sec.

Nasao sam neke price na netu da su u zadnjim revizijama izbacili killer code iz dll-a ,tako da ne znam da li je sad potreban ovaj c***k ili nije.
Baci pogled na ovaj forum:
http://forum.digital-digest.com/archive/topic/8795-1.html

Ali stvarno ne znam sto gubis vreme sa radlight-ome pored BSplayera pogotovo 10-ke.

Radlight je prevaziđen player. Mnogo su bolji i MPC i novi BSplayer i još bar 5 drugih programa. A zbog tog pederski podmetnutog Save su od mene dobili crveni karton za sva vremena.

Nazad
Vrh Dno