Šta je novo?

mali->veci->veliki problem

Cooler

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
630
E 'vako...
Prvo me je cimao nestabilan napon, pa se je komp restartovao. A atj restart je uzrokovao kvar u FAT tabeli (FAT 32). CHKDISK nije mogao da popravi taj problem sa FAT tabelom, pa rekoh da iz Partition Magica 7.0 konvertujem FAT32 u opet FAT32, (rekoh, verovatno ce da popravi tu gresku). Medjutim, nesreca ne ide sama, pa je EPS ponovo udario i restartovao komp u procesu konverzije. I Partition magic mi je na srecu ponudio opciju restore, sto sam i uradio i sada dobio particiju tipa "Xenix BBT" koju ni windows, ni dos ne vide.
Pitanje, zna li neko sta da radim, a da to nije brisanje particije i format? :confused:

Pozdrav Dule!

Mislim da je vec bilo dosta slicnih tema, ali se na kraju sve svede na sledece:
Odneses kod nekog prijatelja hard.... ischupash iz njega sve sto mozes i sve shto ti treba, a zatim uradis ono shto na pocetku nisi zeleo... obrises particiju, stavis novu, a zatim formatiras.

Kontam ja to

Odneo sam HDD kod prijatelja, kod mene (imam 2 kompa). Nije nista od toga problem. Bitno je kako da procitam podatke sa HDD-a. Sta treba da radim sa ovim tipom particije "Xenix BBT", da li da je konvertujem sa necim itd??

Vrh Dno