Šta je novo?

Mali savet

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Sinoć smo muzzy, nesharm, vocko i ja malo prošetali do takvuda da odgledamo neki filmić. Lm radi se o filmu the sum of all fears, pošto je prošle nedelje muzzy izabrao da gledamo triple x, očekivao sam da će i ovoga puta izabrati neko ******* međutim, konačno dobar film. LM, da ne davim, nuklearna priča o rusima i amerima ali konačno odredjena na pravi način, takođe su i špijunski delovi film odrađeni kako treba a ne u stilu 007 :). Takođe, nećete u filmu naći glavnog glumca kome su dede Svraceneger i Stalone, otac Van Dam i majka Stefi Graf, koji će da pobije sve živo i da spasi svet (i obećati da će se vratiti, naravno, ill be bak :))... Malo su naravno kraj pokvarili holivudskim začinima, ali bože moj. Uglavnom, film nabijen akcijom koga konačno mogu da gledam, ostali su mi se smučili davno, naravno priča je tu glavna ali ima dosta akcije. Stvar je u tome da je film rađen po noveli genija za takve stvari, Toma Clancya(ko ne zna, tvorca legendarnog Rainbow Sixa)...

Eto tako, ako ne znate šta da gledate, moj savet ide za ovaj film, da ne bude da se samo savetujemo oko nekih ploča i grafičkih za koje vazda nemamo para :D...

Vrh Dno