Šta je novo?

Mali Samsongovci :)

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Evo vam male slike o josh manjim Samsung diskovima od 10 i 20 GB.Link je ovde.

Klikni opet na link koji si postovao... Procitaj sta pise za ime proizvodjaca :) . Nekako cudno pisu rec Samsung :D

Ima i IBM seriju slicne namene, Microdrive. Jos su manji ali imaju daleko manji kapacitet.

T ..... OOOO ......SSSSS.....HHH..III....BB...AA , stvarno cudan nacin da se napise samsung :D :D :D

B E N Z I N kako cudno pise voda! (Dal sam ga tacno srocio ne znam al svi znamo koji je crtani u pitanju :D)

Ahahahahaha bravo momci!! :))))))))
Stvarno sam mentol - izvin'te na greski.Inace kako bi vas drugacije i namamio da postujete vezano za ovu vest:)))))
Koji sam ja ...... :)))
Ova fora za benzin je strawwa :))) umro sam od smeha.Bravo Misko.
A ja cu da se pokrijem usima :))))))

E baš sam se nasmejao. Dobro je malo razonode...Vidim ja danas (bio sam na Faxu u Beogradu) piše Samsongovci, a ono Toshiba...Pazi kada sam uzeo da refreshujem pet puta stranicu koja je linkovana da se ne izlupetam ovde, e ali kada sam video da je ipak Toshiba... :D

Nije mi jasno samo kao si mogao Toshibu i Samsung da pomesas. Pa nije ni slično. Ako piješ odmah da prestaneš :D (ili bar da samnjiš)

Amon_Ra je napisao(la):
Ova fora za benzin je strawwa :))) umro sam od smeha.Bravo Misko.

Hvala, hvala, tek da cujes/vidis kad onaj debilni lik to izgovori u crtacu i nastavak pretpostavljas BUM boom .

delimir je napisao(la):
E baš sam se nasmejao. Dobro je malo razonode...Vidim ja danas (bio sam na Faxu u Beogradu) piše Samsongovci, a ono Toshiba...Pazi kada sam uzeo da refreshujem pet puta stranicu koja je linkovana da se ne izlupetam ovde, e ali kada sam video da je ipak Toshiba... :D

Nije mi jasno samo kao si mogao Toshibu i Samsung da pomesas. Pa nije ni slično. Ako piješ odmah da prestaneš :D (ili bar da samnjiš)

Pogresio sam god imena jer me je u tom trenutku cale nesto smarao.Posto nema blage vezeo o kompovima onda dodje i raspituje se za sve.Bash smor :D .Onda mu ja objasnjavam i pisem.Pa sam se tu malo istripovao....zabranicu mu ulazak u sobu.Znash onaj trip "Genius at work" to cu da okacim na vrata :D

Ma ljudi vazno je drugarstvo !!!
Sve je to u fudbalu...:D :D :D

Nazad
Vrh Dno