Šta je novo?

Mali problem sa mozgom :) i antivirusom

• Začetnik teme Začetnik teme macke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

macke

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
319
Pre nekoliko dana sam se prikljucio na net.Stara centrala,protok nula,kad ocu na net iskljucim sve prikaze u exploreru i onda tako malo citkam text po netu 🙂Sa interneta,inace,cuo sam,vrebaju svakakve nesreca pa ti ja jos instaliram avg antivirus,koji je poslednji put apdejtovan 2003,valjda kad je izasao i krenem da ga apdejtujem kad ono fajl cca 5mb :d.Nista,dosetim se ja(iz iskustva🙂)i krenem da downloadujem preko menagera i skinem fajl(dva,tri dana)al oces,Avg ga ne prepoznaje ni pod razno.Kad ukljucim update on lepo pita el ocu sa neta ,cd ili iz foldera i ja mu lepo kazem da ocu iz foldera,al mi on onda kaze da tamo nema nista novo.Ja pogledam i vidim tamo neki fajl(bin extenzija?)kome ne mogu nista 🙂I da skratim :d,kazite mi da l' tu moze nesto da se uradi posto ja stvarno ne mogu da skinam opet 5mb 🙂

Sta ti je problem da skines 5MB?

Da updejtuješ AVG,prvo pod c:\Program files\Grisoft\avg napravi folder UPDATE i tu iskopiraj update fajl, pa pokreni update iz foldera.
Nakon toga obavezno pokreni i internet update da osvežiš i verziju programa

I batali Internet Explorer, predji na Firefox, Maxthon, ili Operu, i vec si se oslobodio 70 % trash-a koji dobijas.

javicu se kasnije,na sljaci sam do 5 🙂Izvin'te.Guuuzva!

Pokusao sam ali nije uspelo.Napravio sam folder "udate" tamo i nista.Nema veze ionako sam hteo da probam neki drugi antivirus🙂

Marti Misterija je napisao(la):
Decko lepo kaze da mu je stara centrala i 0 protok i ti ga pitas za 5 mb!?? 😡
Pa, ono, sta je 5mb? Jes da je stara centrala, ali neka pusti samo update i neka ceka koliko se zeza sa ovim folderima, sem ako mu ne puca veza.

macke je napisao(la):
Pokusao sam ali nije uspelo.Napravio sam folder "udate" tamo i nista.Nema veze ionako sam hteo da probam neki drugi antivirus🙂

Nisi valjda stvarno napravio folder UDATE?

@Macke
Nisi procitao do kraja, pokreni Update iz foldera, a ne sa Weba.Nisi zavrsio posao.
P.S Savet, izbegni pitanje koji AV sada da uzmes. Svima su neophodni updateovi 🙂 .

O Updateu sam saznao sa AVG foruma.
Kad update izvršiš iz foldera,onda odeš na net pa udejtuješ i verziju programa.

Uspeo sam,mislim ladno sam skinuo update sa net-a,huh 🙂,a posle toga za zone alarm,pa onda za ad aware.Gde bi mi bio kraj da devojka nije podigla sluzalicu i prekinula tu divnu vezu 🙂

Nazad
Vrh Dno