Šta je novo?

"MALI" problem sa Laptopom Acer Travelmate

Moorhuhn

Čuven
Učlanjen(a)
04.09.2004
Poena
620
Imam Acer Travelmate 212. Ima već ...ne znam koliko tačno dana kako sam prosu sok po njemu :S: . OK preživeo je jer čaša nije bila puna već je bilo samo malo soka, ali od tada neke dirke mi ne rade. U pitanju je desni ugao (ENTER, kursori i slično). Probao sam sa čišćenjem, ali i sam sam znao da od toga nema pomoći. E sad ako neko zna kako se to sređuje ili ko to sređuje kako i koliko naplaćuje ako ja to već ne mogu sam...nek mi pomogne. U Sampro-u su mi rekli da mora nova folija a ona je nekih 40 jevrejčića. OK je i to, ali da prvo proverim sa vama ;) . Hvala vam unapred.
Pozdrav. :wave:
PS. trenutno mi radi sa externom tastaturom...XXL Laptop. :D :D :D

Ovlasceni serviser za Acer brand opremu je Bs Procesor Hadzi Nikole Zivkovica 2.

Hvala na informaciji... i još nešto. Ne bih da zvučim razmaženo, ali pošto nisam iz BG-a a da ne bih palio put istog za džabe, da li može i njihov broj telefona...ako ga imaš :D . Unapred hvala.

Moorhuhn je napisao(la):
Hvala na informaciji... i još nešto. Ne bih da zvučim razmaženo, ali pošto nisam iz BG-a a da ne bih palio put istog za džabe, da li može i njihov broj telefona...ako ga imaš :D . Unapred hvala.

011/ 328 44 88 ;)

Hvala ljudi.

Nazad
Vrh Dno