Šta je novo?

Mali problem sa Asus vw221D

meg24.de

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2009
Poena
304
Imam mali problemcic sto se tice mog monitora...Pre mesec dana menjao sam se sa drugo grafice i procesor....Od tad sam primetio da mi je desna strana monitora mutnija od leve strane,rekoh "WTF" ? i posto sam ja zaludjenik i to mora da bude svo pod konac,ja vratim graficku moju staru i problem kao resen ..Posle par dana opet mi je desna strana mutnija od leve ali mnogo manje nego kad sam imao drugovu graficku ,u svakom slucaju .Pola mojih drugara jedva vidi a pola njh kazu "ma nije to nista strasno" ....Meni jeste...Zaista ne znam u cemu je problem Monitor je nov a i graficka treba da gura jos dosta.....u pitanju je 9800 msi .Ima li neko slicno sa slicnim iskustvom ili da zna u cemu je problem. P.S NISAM CORAVIJI NA DESNO OKO !!!!

problem je u monitoru, i dok josh imash garanciju, reshavaj to shto pre.

Nasao sam problem....xD ishao sam na Auto Adjust ..Par puta tu mutnu sliku je prebacivao na razne strane ekrana.Dok sam jedno 10 put uspeo da je ukloni....E sad dokle ce to da traje,ne znam.....Pa eto...ako neko ima slican problem...neka pokusa na ovaj nacin...

Vrh Dno