Šta je novo?

mali mod asus-a eee

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
evo i mog sitnog mod-a, zalemio sam usb u koji sam ubacio bt i citac kartica. iskoristio sam konektor za kameru.
gde bih mogao da nadjem muski konektor za kameru (nesvidja mi se bas kako izgleda ovako zalemljeno)? zna li neko gde ima da se kupi provodnik manjeg preseka, najmanji koji sam nasao je 0.14 mm2, sto je prilicno glomazno ;)
btw. 2.attach je slikan sa w750 kroz časovničarsku lupu.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    166.7 KB · Pregleda: 334
  • 2.jpg
    2.jpg
    96.7 KB · Pregleda: 300
Poslednja izmena:
ja se udubio da skontam sta je ovde moddovoano? i kako? na sta? radi cega? ali kao da sam pao s Marsa.. nemam pojma o cemu se radi? Ako neko jos ne kapira molim vas da kaze.. osecam se jako tupavo.. hajde Zoka lepo objasni majke ti..o cemu se radi dok nisam :wc:?

moze selotejp ali vise kao privremeno resenje..kupi izolir traku i izoluj..

ja se udubio da skontam sta je ovde moddovoano? i kako? na sta? radi cega? ali kao da sam pao s Marsa.. nemam pojma o cemu se radi? Ako neko jos ne kapira molim vas da kaze.. osecam se jako tupavo.. hajde Zoka lepo objasni majke ti..o cemu se radi dok nisam :wc:?
upravu si... bar sto se tice onog dela u kom kazes da se osecas tupavo,to uopste netreba da ti bude dilema....

:laugh:

zoko svaka chas' za mod, ja se nebi bash usudio da lemim po ploci :D

Pa "integrisao" je Bluetooth i card reader u kuciste asusa,da ne mora stalno da se cima da na spoljni usb spaja bluetooth vec ga je ostavio unutra u kucistu i stalno je u funkciji a posto ovaj asus ima 8 Gb ubacio mu je i citac kartica i u njega stavio neku mem karticu i sada ima vise mesta za podatke,kartica ne moze da se vadi bez otvaranja lapa ali i nema potrebe jer je znatno povecao prostor,ako kasnije uzme neku karticu sa vise Gb nije mu problem da otvori lap,to je to ako sam dobro skapirao i svaka cast za ideju. :wave:

Poslednja izmena:
svaka cast za modd a komentarom posle si bashh pokazao da si jako pametan..
cc13 hvala na postu.. respect 4 u..

edit mod-a:

kako se ukazala potreba za ugradnjom joj jednog usb-a, evo male ispravke postojeceg mod-a:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    270.1 KB · Pregleda: 212
  • 2.jpg
    2.jpg
    197.4 KB · Pregleda: 185
Super su modovi, svaka cast, ali veceg smisla imaju za srecnike kao sto si ti koji imaju black reviziju (tj, spoljna vratanca.
Beli nemaju, bar ne ovi novi modeli. :(

Tako da svaka modifikacija ostaje trajna do sledeceg otvaranja laptopa u potpunosti.

Nazad
Vrh Dno