Šta je novo?

mali kvar na dv kameri

D.J.Cool

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2003
Poena
609
dakle, imam mali kvar na dv kameri pa me zanima da li je neko imao slican problem. simptom je sledeci: kad snima i reprodukuje sve je u redu, ali kad treba da premota unazad zamrsi kaseticu(izvadi traku iz kasete), a kad pustim play+rewind onda ide normalno unazad. da li je neko imao takav problem?

Poslednja izmena:
Pa ochigledno je da te mehanizam zeza. To je verovatno najosetljivija stvar kod tih kamerica. Ne gine servis, daj boze da se isplati popravka..

Imao sam ja taj isti kvar na Samsung dv kameri, problem je bio sto sam je uzeo preko, pa sam morao da nastavim neko vreme da je koristim takvu, prvo sam mislio da su problem kasete, medjutim nastavio je da mrsi i sa novom garniturom kaseta. Na moju srecu, posle mesec-2 intenzivnog koriscenja problem je nestao sam od sebe, a bila je kod mene jos vise od 6 meseci, nakon toga sam je poslao drugu da je zameni. Moguce je da nesto " nije dobro leglo" u komplikovanom i skucenom mehanizmu. Probaj da je premotavas preko glave vise puta uzastopno, mislim da je to meni resilo problem.

Imao sam isti problem sa Sony TRV950 kamerom...malo je pala...odskocila par puta i pocela da zeza. Servis je pomogao :)

Vrh Dno