Šta je novo?

Mali FM radio za mobilni... Gde naci kod nes?

nenadiX

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2003
Poena
609
Video sam na net-u mali FM radio koji se prikljucuje na mobilni telefon,meni konkretno treba za siemens,pa me interesuje gde to moze da se nabavi kod nas???

Mnoooooooooogo ti je lakshe da uzmesh telefon sa FM-om nego da nadjesh taj adapter (mozda i nisam upravu ali chisto sumnjam) !!!

Genghis Khan je napisao(la):
Mnoooooooooogo ti je lakshe da uzmesh telefon sa FM-om nego da nadjesh taj adapter (mozda i nisam upravu ali chisto sumnjam) !!!

pa nasao sam ja neki,ali pijacarski,od neke jadne plastike, i ima u sebi one male pljosnate baterije(2 komada) pa se jos i slabo cuje

a meni treba sto koristi napajanje sa telefona,tacnije jedan pin na prikljucku daje napajanje

Pazi, i ovi shto su integrisani u telefone"jedu" baterije a kamoli neki eksterni...Ne mogu ti sad tachno reci jer nisam nikada video te "externe" ali mislim da je prava premija naci kod nas neki kvalitetan externi FM (prelistaj oglase - nema ih u ponudi) !!!

Genghis Khan je napisao(la):
Pazi, i ovi shto su integrisani u telefone"jedu" baterije a kamoli neki eksterni...Ne mogu ti sad tachno reci jer nisam nikada video te "externe" ali mislim da je prava premija naci kod nas neki kvalitetan externi FM (prelistaj oglase - nema ih u ponudi) !!!

Pa znam da je tesko naci,ali otvorio sam ovaj topic da mi mozda neko pomogne,ali izgleda da niko nije cuo za to :rolleyes:

Tesko ces to negde naci (oglase u ruke, tako sam i ja pre par godina kada sam to jurio...), ja recimo imam za ericsson T10 externi FM tjuner, koji je i hands free, korisna spravica !
Nije uopste tako lose radio, niti je bio neki potrosac.

Pozdrav,

koma je napisao(la):
Tesko ces to negde naci (oglase u ruke, tako sam i ja pre par godina kada sam to jurio...), ja recimo imam za ericsson T10 externi FM tjuner, koji je i hands free, korisna spravica !
Nije uopste tako lose radio, niti je bio neki potrosac.

Pozdrav,

Pa znam da je strava spravica,zato mi i treba :D

ali nadam se da cu je naci... thanx!

Ja sam se isto tako nalozio i jurim za siemens telefonche. BTW radio uopšte ne troši toliko baterije. Pa ja sam pravio radio koji radi i bez baterija (doduše kolika antena mu je bila potrebna za prijem to već nije bitno:)).
Kontaktirao sam direktno ove sa siemens.co.yu i oni mi rekoše da od toga slaba vajda kod nas. Ladno NIŠTA od dodataka za telefone nemaju!! Kakav smo propalitet od zemlje.. Našao sam neku firmu koja možda ima. Zovem, pa ću da vidim da li imam sreće. BTW za koji ti telefon treba?

zilet je napisao(la):
Ja sam se isto tako nalozio i jurim za siemens telefonche. BTW radio uopšte ne troši toliko baterije. Pa ja sam pravio radio koji radi i bez baterija (doduše kolika antena mu je bila potrebna za prijem to već nije bitno:)).
Kontaktirao sam direktno ove sa siemens.co.yu i oni mi rekoše da od toga slaba vajda kod nas. Ladno NIŠTA od dodataka za telefone nemaju!! Kakav smo propalitet od zemlje.. Našao sam neku firmu koja možda ima. Zovem, pa ću da vidim da li imam sreće. BTW za koji ti telefon treba?

I ja cu da kontaktiram Predstavništvo Siemens-a d.o.o. u Novom Sadu pa cu da vidim sta ce oni da mi kazu... ma naci cemo mi tu cudesnu spravicu vec negde :D

Neces verovati treba mi za SL45,ali nikad dosta muzike :D

Tesko posto je jelte ovde siemens glavni.. Jedino da nađeš nekog ko to valja eto onako iz lične satisfakcije i prenosi iz inostranstva ali postoji mogućnost da će ondak biti dranja:)

BTW zvao sam ove likove i ništa od fm-a.

Vrh Dno