Šta je novo?

Mala pomoc oko rezanja windowsa??

mettrip

Cenjen
Učlanjen(a)
02.11.2010
Poena
151
Imam na hard disku Windows Vistu u ISO formatu...hteo bi sad da napravim butabilan dvd i da je narezem,da dizem sistem...sta sve treba da uradim da bi je narezao?? koristim nero 8...ako moze neko da mi da link od tutorijala i linkove za skidanje potrebih materijala ili da mi samo kaze u koracima sta da radim bio bi mu zahvalan...
Unapred hvala! :)

Kad otvorim iso fajl preko deamon toolsa izgleda ovako kao na slici...

Prilozi

• vista.jpg
    vista.jpg
    47.9 KB · Pregleda: 45
Pa ne treba ti ništa više. Izabereš burn image, nađeš fajl i pržiš. Mada, pošto imaš već .iso na hdd-u onda moraš imati i original koji si koristio da napraviš taj .iso pošto je, u suprotnom, to što radiš ilegalno.

Edit: preteče me Psoglavi

Poslednja izmena:
Pa ne treba ti ništa više. Izabereš burn image, nađeš fajl i pržiš. Mada, pošto imaš već .iso na hdd-u onda moraš imati i original koji si koristio da napraviš taj .iso pošto je, u suprotnom, to što radiš ilegalno.

Edit: preteče me Psoglavi

Da, mora imati original, kao i svi ostali na ovom forumu. Svaka čast izuzetcima!

:) Samo sam se ogradio, da ne bi ispalo da raspravljamo o piratskom software-u pošto je to na forumu zabranjeno.

jos dugo cemo mi koristiti verzije sa sire narodne mase :D mada imam vistu oem :DDD

Bitno je da može da nareže taj njegov ISO kao i svaki drugi image, i radiće

Srbistan i originali ? Nece da moze . ISO je majka :D

E a kako je reže win7 ISO image sa Img Burn programom? jel samo ona prva opcija i namestiš brzinu 4 x i to je to???

Samo ta prva opcija burn image to disk i to je to, brzina može 4

hvala vam...samo jel kad udjem u nero idem na opciju DVD-ROM(ISO) ili DVD-ROM(Boot) ??

Nazad
Vrh Dno