evo ovako, prvo sam se dvoumio izmedju samsunga ue40d6000 i lg lw5590.. citajuci po forumima shvatio sam da je ovo niza klasa 3d televizora i da ima dosta *******cija oko pustanja, te lg ne pusta neki zvuk, te samsung ima aktivni 3d koji zamara, pa da noviji lg imaju veliki input lag kod igranja itd itd. Nekako sam odustao od 3d televizora jer mislim da mi nije ni potrebno a takodje sam odustao od lg-a. (nekako vise volim samsung)
Moj izbor je pao na samsung, znaci neki led tv, od 40 inca, da je smart tv.. ono za sta bi mi najvise koristio tv je igranje igrica na ps3, gledanja filmova visoke rezolucije preko usba i da mogu da se nakacim na net, tj da preko youtuba mogu da pustam muziku...
moj budzet je tu oko 80 000-85 000 din, znaci samo u radnjama, nemam mogucnost kupovine iz madjarske iako sam shvatio da se vise isplati..
Zelim da mi preporucite neki samsungov model koji mislite da bi mi najvise odgovarao
razmisljam o 40ES5500 (koliko sam shvatio es je novija serija)
ili ipak mislite da je bolje uzeti d6000, jer je razlika stvarno mala..
uglavnom, zelim da cujem vasa misljenja i predloge i da mi tako pomognete pri izboru
Moj izbor je pao na samsung, znaci neki led tv, od 40 inca, da je smart tv.. ono za sta bi mi najvise koristio tv je igranje igrica na ps3, gledanja filmova visoke rezolucije preko usba i da mogu da se nakacim na net, tj da preko youtuba mogu da pustam muziku...
moj budzet je tu oko 80 000-85 000 din, znaci samo u radnjama, nemam mogucnost kupovine iz madjarske iako sam shvatio da se vise isplati..
Zelim da mi preporucite neki samsungov model koji mislite da bi mi najvise odgovarao
razmisljam o 40ES5500 (koliko sam shvatio es je novija serija)
ili ipak mislite da je bolje uzeti d6000, jer je razlika stvarno mala..
uglavnom, zelim da cujem vasa misljenja i predloge i da mi tako pomognete pri izboru