Šta je novo?

Mala pomoc oko izbora laptopa

Emeghara

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
301
Posto je MAX para na zalost koji mogu da ulozim "samo" 1100 e :S: , moj izbor je pao na samo ova tri laptopa :S: i zamolio bi vas da mi pretkratite muke ... :smash:

1.Fujitsu Siemens Amilo A-1640
AMD XP M2800+ ,512 DDR,15.4"WideXGA, 40GB,DVD-RW,56K, Lan,Wireless Lan,Vga Intel DVMT 64 Win Xp Home

2. Fujitsu Siemens Amilo L-1300
Intel Celeron M 340 1.5 ,512 DDR,15.4"WideXGA, 40GB,DVD-RW,56K, Lan,Wireless Lan,Vga Intel DVMT 64 Win Xp Home

3. FSC Amilo Pro V-7010
Intel Celeron 2,53 GHz ,256 DDR,15"XGA, 40GB,Combo cdrw/dvd,56K, Lan,Wireless Lan,Vga Ati Radeon 9000 IGP,Win Xp Home/40G/Cmb/15"/XPPro

p.s. Komp. mi iskljucivo treba za kucnu uoptrebu (inrenet,filmovi,fotoshop.i video snimci sa aparata i p[o neka igrica (recimo neka 2d strategija ).

p.p.s. Da ne zivim samo u 19 kvm i da ne dolazi uskoro :D beba , naravno da nebi prodao mog desktop ljubimca (sve sa ergonomskom foteljom) i nebi vas smarao saba sa oblascu zvanoj laptop ...

Hvala unapred

бр. 2!!! узимај онај са пентиум М процесором и нећеш погрешити! ;)

Al je Srbin do jaja promenio pesmu u vezi procesora u poslenje vreme.

Poslednja izmena:
Zar vam nije lakse da samo kazte broj konfiguracije koja je po vama povoljnija nego da analizirate Srbina do dzadza ??
Mada bi sada ubacio i predlog 4. ASUS L4500R 15" P-M1,5G/ATi/40G/256M/Cmb. (upravo ga ugledah na sajtu P....-a , ali za to se treba nategnuti jos nekih 100e ...)

Kontaktiraj gosn Broza na PM i verovatno će ti predložiti trenutni best bay za tu kintu.

Lično ne gotivim Celeron M te nebih nikako ali bukvalno nikako kupio laptop sa tim procesorom, mada nekom verovatno laptop sa Celreonom M predstavlja OK rešenje.

Moram opet - imam osecaj da spamujem sa ovom konfom :d
Za te pare mozes da uzmes AOpen Prestigio 1557j model sa pravim PentiumM procom, i Ati9600 grafikom i sve spakovano u kucistu koje ima dobar 15" TFT 1400*1050 monitorom.
Meni je ovo best buy za te pare jer imam u firmi ovaj laptop i stvarno sam prezadovoljan kako fino radi.
Brza mi je ta masina nego desktop na kome inace radim.
A cena je tu 1100e.
Bas me zanima kako se drugima cini ova konfa ako je imaju, mislim da je nesharm pricao kako ce je imati na testu...

Ima 40Gb i 256MB ali sve to moze da se nadogradi.
Tesko da ces moci da menjas procesor, jer je drugi chipset u pitanju.
U svakom slucaju samo pravi PentiumM nikako Celeron varijante.
A Gericom kao "brand" ne bi da komentarisem.
Do sad me ni jedan nije odusevio - a i smaranje je da non stop nosis adapter u dzepu :d

Od navedenih opcija 2, ja licno ne bih nista uzimao od navedenih za te pare. A pogotovo zbog razloga koji navodis, ja bih ti savetovao da prodas fotelju i stari monitor, uzmes lcd neki i malo nabudzis masinu, a ostalo ustekuj za bebu...

Nazad
Vrh Dno