Šta je novo?

Mala pomoc oko GTA:San Andreas

C-H-O-T-Y

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
319
Zanima me kako mogu da u San Andreasu provaljujem u kuce i kradem stvari i novac? Da li tako nesto moguce? Znam da mi je nesto ispisalo da mogu da kradem po kucama,kada sam zavrsio neku misiju sa Ryderom,ali ne mogu da se setim...

Hvala.

Koliko se sjecam, treba da uzmes onaj kamion kao sto si vozio u toj misiji (ima ga negdje blizu teretane kod zelenih apartmana - u Los Santosu), a kuce mozes da pljackas onda po noci (izmedju 20:00 i 06:00): udjes, poneses televizor, kasetofon i sl., samo pazis da te neko ne cuje i ne vidi.

Znaci potrebno je pronaci taj kamion izmedju 20:00 i 06:00 i onda mogu da upadam u kuce i kradem tehnicku robu.

Ajde molim te reci mi gde se tacno nalazi taj kamion,posto mi bas i ne uspeva da ga nadjem.

Evo,skinuo sam sa neta neka uputstva,samo jos da nadjem taj crni kamion.

Evo kako bi to trebalo da izgleda:

Prilozi

• burg_1_tn.jpg
    burg_1_tn.jpg
    4.5 KB · Pregleda: 82
  • burg_2_tn.jpg
    burg_2_tn.jpg
    5.3 KB · Pregleda: 70
  • burg_complete_tn.jpg
    burg_complete_tn.jpg
    4.4 KB · Pregleda: 71
Mislim da je to ovo na slici:

Prilozi

• gta.JPG
    gta.JPG
    53 KB · Pregleda: 99
Udjes u kamion i kliknes dugme za pocetak misije (kao kad vozis policijske misije npr.), pa ce ti se onda pojaviti na ulazima ono da mozes uci, ali samo u vremenu koje sam vec napisao.

Mislim da je to ovo na slici:
Udjes u kamion i kliknes dugme za pocetak misije (kao kad vozis policijske misije npr.), pa ce ti se onda pojaviti na ulazima ono da mozes uci, ali samo u vremenu koje sam vec napisao.

U pravu je
mozes da ga nadjes na kraju ulice (suprotno od mosta) iza tvoje glavne kuce u Los Santosu.Parkiran je u dvoristu apartmana sa lijeve strane ulice. Tj. Naspram teretane.
Ako imas sifru da iskljucis policiju, kad pljackas ispaljuj po metak u glavu ako se neko probudi.Stvari u kucama se obnavljaju i mijenjaju na svakih neznam kolko:type:

Poslednja izmena:
Ja kada sam obijao obično me uvek uhvate bez obzira da li se šunjam ili ne jednostavno kada uđem u neku sobu unutra me odmah spazi stanar i počne odbrojavanje do dolaska policije!
Ali ima i za to leka:

aezakmi-isključivanje pandura:D :D :D

Inače bili ste u pravu kamion ti je u dvorištu tih kućica....
Srećno u pljačkanju!:type:

Hvala,uspeo sam...

Malo sam trazio ali sam na kraju uspeo sve da nadjem i krenem u pljacku...

E sad imam jos dva pitanja:

Kada odem da odradim neku misiju kod Woozy-a (onog kineza sto ratuju sa vijetnamskom mafijom) uvek mi ispise "You need more practice underwater...".Kako to da "utreniram" i da onda mogu da predjem misiju?

Drugo pitanje je bas pitanje vezano za misiju: Kada imam onu misiju gde treba da pratim jedan helikopter i dobijem bazuku da ga pogodim,on mi uvek pobegne.Pre sam,secam se,uzeo odmah bazuku,spucao ga cim poleti,ali sad mi uvek pobegne,pa moram ga pratim,ali i onda ga izgubim iz vida i tu je kraj misije.

U svakom slucaju,hvala vam,jer mi je bas stalo da predjem ovu igru...

Skoci u more i roni dok ti se Lung Capacity ne poveca dovoljno (oko 5mm skale). Samo pazi na davljenje.

Ako je to ona misija kada ganjas Torrena u helikopteru i treba da ga oboris, samo uzmi bazuku, skocin na obliznji parkiran motor i prati helikopter po autoputu. Na kraju ce helikopter stati na 30s-1min i imaces sasvim dovoljno vremena da ga gadjas.

Ok,pokusacu da predjem tu misiju sa helikopterom...

Hvala za to.

Ima li neka sifra za povecanje Lung Capacity-a?

Ne bih znao za sifre, nisam koristio, ali lako ces ih naci ako ti trebaju. Ma, treba da ronih 5-10 minuta. Malo smara, znam, ali strpi se.

Uspeo sam.Presao sam i tu misiju,i za sada mi ide dobro.

Hvala puno!

Nazad
Vrh Dno