Šta je novo?

Mala modifikacija CVAJ: Tt Armor VH6000BWS

Roboionator

Cenjen
Učlanjen(a)
19.06.2011
Poena
159
Pozdrav iz slovenije
Mislim na vašem forumu predstaviti mojo predelavo kutije.
Vprašal bi ali lahko pišem v slovenščini ali moram v srbščini.(neznam dobro da pišem srbščinu, ako treba hoču da se potrudim)

Ohišje bo v črno beli kombinaciji

Slike pred predelavo

:)

Dobro izgleda taj Armor, ima dosta prostora i dobar je za moding, dobra ti je masina ;). Poz za Sloveniju :wave:

@Roboionator super je stvarno,prostora boli glava...nego matična ti je GA P67A-UD4 to bi trebalo da bude crne boje,a kućištu ti je plava...jer si menjao nešto skoro?

Pa vodno hlajenje ne bo več v kutiji, bo u drugi kutiji.

Poslednja izmena:
e *** bolje piši engleski...al ok samo tako čekamo finish

Ma sta ti je ***, sve razumemo! Samo napred, pozz slovencima i dobrodosao na forum! Keep workin'.

Ovo stvarno lepo izgleda,narocito crno bela kombinacije je super lepo mu cuci. Meni se nesvidja samo kada na memeorije stave ovaj kuler nekako mi ruzi kuciste,narocito kada se CPU hladi vodom. Samo nastavi cekamo slike.

Heloo
Evo, da kažem tako, vodno hlajenje (radiator, pumpa, cisterna i kontroler ventilatora), če biti posebna kutija. Bom pokazal v slikah kaseje!

Idemo dalje, slike so sa prejšnjom konfiguracijom komponenta!

Dobro si odradio Slovenac, svijda mi se, svaka cast.

dobar dobar!ajmo dalje! :)

Poslednja izmena:
Lepo si izbegao farbanje napajanja! :D
Želim da ti poželim (ovo je naš predsednik više puta rekao :D) dobrodošlicu i uputim pohvale az entuzijazam. :)

zaista jako lepo i pedantno...cestitke

Svaka cast...skidam kapu. Fantasticno sredjeno!!! Daj jos slike!!!

Heloo
Evo skice za kutiju za vodno hlajenje, biti če iz rosfraja.

Nosilec za cisternu i kontroler

Nogice

Vijaki za radiator

Podebljao luknju za bolji pretok vode

Ovo je stvarno dobro i zanimljivo. Jedva cekam dalje :D

Svaka cast , ovo je sada skroz novo kuciste i extra izgleda! A boja je ispala prva liga .
Jedno pitanje rupe na kucistu za vodeno si napravio dremelom ili je nesto drugo?

Vrh Dno