Šta je novo?

majstori, aj' objasnite ovo?!

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
kupio sam c60 u telekomu, dobio kabl, skinuo danas data suite, instalirao, i kad povezem c60, kaze mi da nije konektovan? e sad, slucajno dok sam bio na netu preko obicnog modema, slucajno kliknuo na data suite, i veza izmedju c60 i kompa je proradila, medjutim, kad sam se skinuo sa neta, opet isto?? i opet se konektovao i opet radi, kad se skinem, ne radi..znaci, veza izmedju c60 i kompa funkcionise samo dok sam na netu..cudo??inace, imam sw12 unutar c60, ako nesto znaci...
aj pomagajte kako da resim ovo?
pozdrav

sta sad, niko nema nijednu ideju o ovome? predlog?

Ko ti kaze da nije konektovan. Data suite ? Ukoliko koristis neku konekciju za ovo mozda ti je ukljuceno da se startuju i druge stvari. Moguce da te zazaju portovi. Ja imam BlueTooth i nokiu 6310i i dok nisam promenio port nista nije htelo da mi radi.

Igraj se malo sa podesavanjima programa. Jedino sto mozes da zeznes je sam program a njega uvek mozes instalirati.

Za*ebi data suite! Instaliraj sam drajver napravi konekciju i onda probaj!
A trebalo bi i da je instaliran ako si instalirao data suite!
Inace ima tu jos nesto: recimo sa istim kablom c55 se gasi!
mozda verzija softvera na njemu?

Ja sam uzeo lepo S45 + "original" siemesns-ovo postolje i opal!
Skines jedan inf fajl i to je to!
Isto i za c60 ali ga nema posebno za skidanje :S

evo me, uspeo sam preko c60 na net.....sve sto je trebalo uraditi (momci na elitesecurity forumu su provalili) je da se razbushi pin1 konektor na serijskom kablu, i od onda mi ga xp prepoznaje kao modem......jedino je surf sporiji nego preko obicnog modema, neznam da li je to zbog nekog zagusenja sinoc, ili je uvek tako...aj' ako neko zna neka podesavanja za ubrzanje surfa preko mobilnog, nek objavi!!
poz!

Nazad
Vrh Dno