Šta je novo?

Majice sezona 2009?

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Majice iz 2007 još uvek upotrebljive (pohvala za kvalitet), ali ipak...

Da li Benchmark planira da nas uveseli majicama u 2009-oj godini?

Nadamo se :wave:.

Poslednja izmena:
Zivi bili pa videli.

Moja izbledela skroz. Nije ni čudo koliko je nosim.

Ako se prave nove, I`m in!

Oh,yes again :D

Ja se prosle godine setio da pokrenem thread o majicama jos u martu i nije bilo uspeha :( Jedino se nadam posto je prosle godine bila pauza da su se odgovorni u medjuvremenu odmorili od takvih stvari i da su sad voljni da se iscimaju oko toga.:p

Ali,preduhitricu Pecu i reci cu sta je najbitnije (proslogodisnje iskustvo :D ) : Ko je iskusan malo oko dizajna i ima ideju nek' da slikoviti predlog kako bi trebala da izgleda ovogodisnja Bench majica (po mogutjstvu par takvih predloga) i ako se Upravnom odboru svidi i member-ima naravno ostaje samo da se vidi koliko komada :) (minimum 100 usera bi trebalo da se javi da bi se radile majice,ali mislim da to ne bi bio problem). Tako da je u ovom trenutku mnogo bitnije dati predlog nego napisati: " 'ocu i ja jednu":wall:

Evo link thread-a od prosle godine,cisto da vidite kojim putem NECEMO dobiti majice :d : http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=158807&highlight=majice

Poslednja izmena:
Moj predlog je da sa prednje strane ima samo znak foruma i eventualno natpis benchmark, a na ledjima bi mogla da bude neka grafa koja moćno izgleda uz neki natpis možemo da se dogovorimo oko toga.
A grafe realno najbolje izgledaju od hardvera.

+ Moglo bi da se uzme neka kinta sponzorima ako žele da se izabere baš njihov model grafe:D

Ajd da ne otvorim novu temu, da iskoristim priliku, jel moze neko na pm da mi ostavi link do sajtova(da ne bude reklama) koji prodaju majice, ono sa raznim logoima, i na zahtev prave majice, napravio bih 4-5 majica...i narucio. Mislim da ima vise radnji koji to rade, i imaju svoje sajtove. Hvala.

Ajd da ne otvorim novu temu, da iskoristim priliku, jel moze neko na pm da mi ostavi link do sajtova(da ne bude reklama) koji prodaju majice, ono sa raznim logoima, i na zahtev prave majice, napravio bih 4-5 majica...i narucio. Mislim da ima vise radnji koji to rade, i imaju svoje sajtove. Hvala.

Ajde johnny, prosledi i meni linkove.

Evo ovako...

Posto bi konacno sledeceg meseca trebao da se otvori Benchmark shop, u njemu bi trebalo da se nadje barem jedan kvadrat za prodaju raznih Bench suvenira - naravno, bice majice, a nadam se kad dodje vreme, i duksevi...

Mada im se sad bas ne radujem :) Tek je prosla zima...

A, je l' otvoren Benchmark shop, ovaj sto ga Peca spominje?
Neko vreme nisam svracao na forum pa sam pogubio konce.

Evo ovako...

Posto bi konacno sledeceg meseca trebao da se otvori Benchmark shop, u njemu bi trebalo da se nadje barem jedan kvadrat za prodaju raznih Bench suvenira - naravno, bice majice, a nadam se kad dodje vreme, i duksevi...

Mada im se sad bas ne radujem :) Tek je prosla zima...

Pa dobro, izbacite sada kolekciju potkosulja za leto :d

Ne mogu da verujem da ste mi obrisali post.
Strasni ste. :)
Obozavam vas!
IPAK, nosicu rado vasu majcu. :)

Vrh Dno