Šta je novo?

Majica?

obi_van

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
650
E sad nadam se da me nece neki admin izbaci naglavacke sto ovde postujem ovakvo pitanje, ali sta je tu je :)...dakle, jel video neko u BG-u gde mogu da se nedju majice konkretno sa logom "Zagora" :d...da, da onaj Zagor iz svima nam poznatog stripa, vidjao sam tipa koji ih prodaje na Bulevaru, ali nesto ga nema vise. Hitno je pa ako je neko vidjao ovo neka javi...u napred hvala i ako sam pogresio mesto i vreme izvinite :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Jel zna neko kakvog su kvaliteta?

Ovo je fino, ali nigde nema adresa, ima samo mail i mob. Ako ne nadjem usput negde moracu kod njih...hvala za link :wave:

Pa to ti je samo internet shop..Narucis i stizeti za max. 7 dana na kucnu adresu.Majce su super kvaliteta a i stampa je porilicno dobra.Ja sam narucio jednu pre godinu dana i polse puno pranja je kao nova.Evo upravo cu za koji dan poruciti jos minimum tri komada...taman da mi postarina bude besplatna. :)

Ma znam da su ok, nego problem je sto meni to treba PRONTO, malo jeste navrat na nos, ali trebala bi uz nesto da bude poklon za rodjendan...znaci nemam 7 dana...e sad, nije o glavu da to bude poklon, ali bilo bi lepo, pun pogodak sto se kaze :)

Vidjao sam po buvljaku standove sa takvim majcama. Mislim da ih uvek ima tamo...

Imas Zagor majicu na sajmu u Beogradu. Sve te majice domace proizvodlje kostaju oko 400 DIN.

Nazad
Vrh Dno