Šta je novo?

Mail.ru agent-preporuka

• Začetnik teme Začetnik teme R_U_S
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

R_U_S

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2004
Poena
620
Konačno da se nakanim i napišem nešto, nadam se pametno 😀
Ova tema bi mogla da se svrsta u nekoliko podforuma, pa ako neko od moderatora smatra da je potrebno neka je prebaci u odgovarajuću sobu.

Već nekoliko meseci koristim mail.ru agent i mogu reći da je odlična stvar. Za one koji ne znaju šta je to, objašnjavam: to je programčić koji se instalira na računaru i održava stalnu vezu sa vašim mail box-om. Ako dobijete poštu momentalno ćete biti obavešteni. Ima i funkciju mesindžera, kao msn i ostali. Ok, reći ćete, pa i nije nešto. Ali najbolja fora je u slanju SMS poruka. Ako se ne varam dnevno može da se pošalje ili 30 ili 50 SMS-ova od po 135 karaktera na sve operatore mobilne telefonije u Rusiji koji rade po GSM standardu, a ima ih more. Verovatno može i na one koji furaju CDMA standard – sky link. Priznaćete nije mala stvar.
Još nešto, mail.ru agent podržava i IP telefoniju preko njihovih kartica, nešto poput skype out.
I što mi se najviše sviđa postoji java verzija za mobilne telefone koja se besplatno preuzima sa njihovog sajta. Na mojoj nokia E61 radi perfektno. Nisam cepidlaka, ali je prijatno kada za poruku platiš 100 puta manje nego obično, u stvari plaćaš samo za GPRS. Poruke retko šaljem ali kad god mogu koristim ovu mogućnost. Zgodno je i za za*j*e*banciju, registruješ neki levi e-mail i onda drndaš kolege matorce sa raznim porukama tipa kuco maco (na ruskom naravno), misle neke ribe im šalju poruke, a ti umireš od smeha 😀
Postoji i tamna strana medalje, a to je spam. Nekoliko puta u toku dana dobijam poruke sa klasičnim kruetenizmima tipa zaradite, kupite itd, ali se može preći preko toga.
Pitam se da li će se ikada ovako nešto pojaviti kod nas:wall: :wall:
Znači ako neko koristi e-mail na mail.ru, list.ru, bk.ru i inbox.ru preporuka da stavi mail.ru agent.
Za one koji imaju potrebe da šalju SMS nekome u Rusiji nema šta da se priča, OBAVEZNO :guitar:
P.S.
Zaboravih adresu, e šta čine godine 😛
http://agent.mail.ru/
ili sa www.mail.ru pa ima link na agent.
Pozdrav iz nedođije, Marko!!

Poslednja izmena:
Nas i Rusa 300 miliona 😀 😀 😀

mail.ru list.ru bk.ru inbox.ru su OK ali ih ovde malo ko koristi...

koristim BK.RU vec par godina i jako sam zadovoljan, nema uopste toliko spama koliko ima na yahoo. Desavalo mi se da cim otvorim mail na yahoo dobijem neki spam.

Nazad
Vrh Dno