Šta je novo?

Mail.ru agent-preporuka-ima i za mobilne

Ne znam zasto, ali moj SE, koji inace nema nikakvih problema sa .jar fajlovima, uopste ne prepoznaje mobilnu verziju klijenta koju koristim vec duze vremena. Koji telefon imas?

Edit: Videh sad, N.

Edit: Uspeo! Bilo je dovoljno da mail- om sa racunara posaljem fajl na fon. Radi!

Poslednja izmena:
Bolje da si namestio obicnu pop3 konekciju(nemam pojma jel mozes na tom tvom tel.) ali ne zahteva nista specijalno kao npr. gmail. Evo ja namestio na SE m600i i sve sljaka ekstra.

Izvini, ali nista Te ne razumem... Ko je uopste pominjao gmail? Kako bi drugacija i radio telefonov mail klijent ako ne preko pop3?
Nije bitno, pobrkao si loncice...

Stvar je bila samo u tome da telefon kao telefon nije prepoznavao .jar file kao podrzan, skidao ga ja sa wap. ili www. adrese, dok ga je odmah prepoznao kao aplikaciju kad sam ga kao attachment sacuvao iz primljenog mail-a...

U svakom slucaju Mail.ru Mobile Agent radi savrseno! Da interfejs podrzava i engleski jezik, sigurno bi bio ako ne najcesci, a onda jedan od najcescih IM resenja za mobilne telefone...

Ma bre znam... na mail.ru sam vise od 7 godina... enivej kazem da nije potrebno skidati to kad mozes da podesis sve u u samom fonu posto ne koristi SSL (secure socket layer) kao gmail i ne mora secure authentication itd. eto zasto sam spomenu gmail! Koristi obicne portove 110 i 25 a i bolje radi nego bilo koja aplikacija .jar koju su oni napravili tako da ako tvoj tel podrzava tako nesto zaobidji mobile agent. Mislim predlog samo

Opet ne razumem- hoces da kazes da moj telefon, ukoliko podrzava pop3 protokol, podrzava i Instant Messaging opciju Mail.ru naloga?
'Ajde malo lepse mi objasni molim Te, posto bih zaista bio zainteresovan za tako nesto...

Nazad
Vrh Dno