Šta je novo?

Mail direktno sa servera

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Treba mi neki programchic kojim bih mogao da ovorim mail direktno sa servera a da ga pre toga ne downloadujem na hdd, tako da bih mogao da obrishem spam pre nego shto ga skinem.

Kratko i slatko:
Magic mail.
Ja imam ver 2.8, zipovana, pardon rarovana ima 60k, pa bi mogao na mail da je pošaljem...

Pozdrav

TheBat! - najbolji e-mail program bez problema radi i to...

Pa mnogi rade... ukljucujuci i drecavi Incredimail, ali je magic ipak jako lepa stvar

Pozdrav

Hvala pomogli ste mi 100% :)

Sentenced je napisao(la):
Treba mi neki programchic kojim bih mogao da ovorim mail direktno sa servera a da ga pre toga ne downloadujem na hdd, tako da bih mogao da obrishem spam pre nego shto ga skinem.

Moze i ICQ

BAT je zakon, ali ja ipak dajem glas za Magic Mail Monitor kao programce koje zauzima malo memorije i koje bi trebalo da bude No1 bez obzira koji se program koristi kao mail client (BAT, Eudora, Qoutlook Express...)

Sentenced je napisao(la):

Probaj Internet Drummer. http://www.xemico.com

Ima sve sto i Mail magic plus, mozes da mu zadas da odma na serveru brise spam i jos jednu savrsenu opciju, a to je da moze da proverava da li se neka web strana promenila. Idealno za pracenje nekih vesti koje se ne menjaju cesto.

Nazad
Vrh Dno