Šta je novo?

Magneo i500 GPS Navigator

sasa022

Znamenit
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
1,015
Procesor: Centrality Atlas III 533MHz
Interna memorija: 2 GB
Slot za microSD / SDHC kartice kapaciteta do 8 GB
Ultra slim dizajn 11.9 mm
Operativni sistem: Windows CE 6.0
TFT ekran dužine dijagonale 5 inča
Ekran 65000 boja
Multimedija, kalkulator
Srpski jezik
Mape cele Evrope na nivou kućnih brojeva
Kamionski program sa prikazom visine podvožnjaka, zabrane za teretni saobraćaj, ograničenja brzine...

Iskustva ?
Mišljenja ?

Vec izvesno vreme ga prodajemo u radnji i iskreno iznenadjen sam odnosom cena/kvalitet.
Npr kod nas je taj model 11.000,00 sa iGo8 ili iGo Primo sa komplet mapama Evrope.
Po toj ceni krece npr Blueberry koji su kojem su nazalost zadnje serije dosta lose kao i displej.Magneo ima mnogo bolji i osetljiviji displej,testirali ga po Srbiji i Madjarskoj i odlicno se pokazao.
E sad,ako ti nije bitan BT i FM,po meni ok izbor...

@DukeLander

Uredjaj nije licno za mene.....

Koliko je vazan BT - tj.koje su sve vazne funkcije vezane za njega ?
Ko je uvoznik - cija je garancija ?

Gde ima taj magneo?

Uredjaj nije los.
Ja sam imao takav i sad zamenio za Wayteq x960BT zbog BT-a, FM transmitera i sto ima malo bolje karakteristike. Cena je slicna.

BT ti sluzi kao handsfree.
Meni licno FM transmiter je vise vazan. Sluzi da glas od navigacije prebaci na radio.
Na Wayteq-u imam Primo instaliran. Primo ima interesantnu opciju da se mp3 muzika utisa i navigacija izdaje naredenje. Sve to preko radio uredaja veoma dobro zvuci.

Inace kod FM transmitera treba da budes malo oprezan posto neke navigacije daju nekvalitetan signal.

Moj zakljucak je da Magneo nije los, ali za slicne pare mozes naci navigacije sa malo boljim karakteristikama.

@dule76

Hvala na predlogu...

Da li neko ima jos neki predlog u klasi oko 100€ ( a da su karakteristike uredjaja iste ili bolje od i500 ) ?

@ dule76 : A gde si kupio ovaj Wayteq ?

@ DukeLander: Aaaa gde je tvoja radnja ? ;)

Ja sam uzeo preko oglasa na polovniautomobili.com. Inace ako ides za Madarsku tamo ces lako naci, naravno to je bez softvera. Onda sam treba da se snalazis. :)

Pazario sam Wayteq x960bt.. Ranije sam imao neki Goclever, recimo 4384fm ili tako nešto.. Wayteq ima mnogo kvalitetniju izradu, plastika je čvrsta, ne krcka. Sam uređaj je stigao sa instaliranim iGo 8 i iGo Primo softverima kao i najnovijim mapama Evrope. Garancija je godinu dana. Cena 110€.. ja sam više nego zadovoljan ! Kako navigacijom, tako i FM transmiterom (lupio sam 89.7 FM i ostavio na tome :D ) BT sa iPhonom 4 funkcioniše bez problema, kopiranje imenika takođe. Jedina zamerka ide nešto lošijem ugrađenom mikrofonu, pa me ljudi malo slabije čuju dok pričam preko navigacije u toku vožnje.
Sve u svemu, zbog karakteristika, kvaliteta izrade i cene, mislim da je ovo trenutni best buy ;)

Malo da oživim ovu temu jer sam potpuno nova u domenu navigacija a ima gomila proizvođača, modela, veličina ekrana... Zainteresovao me je ovaj WAYTEQ 960BT 4GB i imam samo jedno pitanje pre nego što počnem da ga tražim za kupovinu preko neta. Koliko je vidljiv ekran po sunčanom vremenu? I naravno ako znate gde bih mogla da naručim on-line a da budem sigurna da ću dobiti uređaj, garanciju i sve ostalo. U Tehnomaniji ga nema a sa ostalim dobavljačima nemam iskustva.

Nazad
Vrh Dno