Šta je novo?

MagicTune problem

Placebo

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
320
Imam problem jer sam prvo podesavanje skroz uprskao i posle pokusao da povadim stvar. Hteo bih da ponovo pokusam od nule ali kada uninstaliram magictune i obrisem folder iz program filesa i ponovo instaliram, svejedno me saceka onaj moja nesrecna podesavanja u kojima ne valja hue. Kako da po instalaciji potpuno obrisem prethodna podesavanja? Da li mogu da se resetuju podesavanja i kako se biraju profili?
I samo jos da proverim da li pravilno koristim magictune: Jednobojni kvadrat treba da bude sive boje(bez neke nijanse) i da se stopi sa pozadinom i malim kvadratom (ako nije pomeram kvadratic i slajder dok to ne postignem)?

Hteo bih da ponovo pokusam od nule ali kada uninstaliram magictune i obrisem folder iz program filesa i ponovo instaliram, svejedno me saceka onaj moja nesrecna podesavanja u kojima ne valja hue. Kako da po instalaciji potpuno obrisem prethodna podesavanja?
Zašto ne pokušaš sa nekim od programa koji rade detaljan uninstall aplikacija, tj. brišu sve zapise iz redžistrija (npr. Your Uninstaller 2006)? Postoji još programa za istu namenu, pa se raspitaj koji bi ti najviše odgovarao...

I samo jos da proverim da li pravilno koristim magictune: Jednobojni kvadrat treba da bude sive boje(bez neke nijanse) i da se stopi sa pozadinom i malim kvadratom (ako nije pomeram kvadratic i slajder dok to ne postignem)?
Da, to je pravi način kalibracije monitora preko MagicTunes-a.

Nazad
Vrh Dno