Šta je novo?

magic remote za lg 42lf652v ?

mdshare

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
320
Gdje ima u BG da se kupi magic remote ,i koja je cijena?

to ti je najnoviji model i od madjara na kp kosta mininum 50e kod nas bi bio sigurno oko 100e.

To su sve tipske zamene, nije u pitanju original.

Imam ovaj drugi i kad su crkle baterije nisam ga više koristio. Verovatno zbog kablovske, smartshare gde mi takav daljinski i nije nešto potreban. Možeš da probaš sa nekom app za android čisto da ne bacaš pare. Ovo je nešto približno...

da li ti uopste znas sta je magic remote?

To su sve tipske zamene, nije u pitanju original.

Da li ti znaš??? Od kud znaš da su zamene, jer si možda bio u prodavnici ili nešto kupovao?

Tako ne lupetaj gluposti!!!

To su originali(Magic) a kad nije original piše u opisu:"COPY originalnog izgleda", a ako ne veruješ proveri, i sam sumnjao kad sam kupovao za Samsung, pa sam lepo pitao na mejl, a ljudi su brzo i ljubazno odgovorili. A ono što piše tipska zamena znači da je isti kao drugi original. Znači "Tipska zamena:TP LgAKB73975901" znači da LgAKB73975801 može da zameni LgAKB73975901.

Tako rešenje je prosto, pitati ljude na mejl, za cenu, dostupnost, da li je original, sve zajedno 1 min. posla.

Poslednja izmena:
Nemogu nigde da nadjem dali ovaj tv podrzava Magic Remote Control.Da li je neko probao dali radi?

Ja ne znam da li podržava, ali ako znaš da uđeš u servisni meni i tamo nađeš Magic Remote Control: Enable/Disable, onda najverovatnije može. Tako je bar kod Samsunga.

Nazad
Vrh Dno