Šta je novo?

Magic Mail Monitor zamena

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Evo sta mi treba - mali program koji je u stanju da proverava mail na vise naloga, poput MagicMail Monitora na Windowsu, i da izbacuje obavestenja o tome putem Growl-a i/ili u status baru.

Hteo bih da izbegnem koriscenje kojekakvih Mail, Thunderbird i ostalih varijanti.

Integrishi sve naloge u gmail i instaliraj Gmail Notifier. Radi sve shto ti treba, ukljuchujuci i grawl notification, bolje od bilo chega shto sam video na Windowsu...

Integrishi sve naloge u gmail i instaliraj Gmail Notifier. Radi sve shto ti treba, ukljuchujuci i grawl notification, bolje od bilo chega shto sam video na Windowsu...

Da, najbolje da integrisem 7 mail naloga u jedan koji nemaju nikakve veze jedan sa drugim :)

Jel ti to bezish od nekoga kad aktivno koristish 7 mailova :d Ja imam 3 i trudim se da sve svedem na 2, business i pleasure :)

Može objašnjenje šta je to konkretno bolje... Da bismo i mi znali šta to propuštamo.

@ kutija:
http://vibealicious.com/apps/notify/
http://macosx.com/forums/switchers-...-there-any-mail-notification-utility-mac.html

(na drugom linku se pominje "poređenje" sa PopPeeperom, koji ja koristim nakon par godina korišćenja MMM-a)

Pa cela integracija je bolja, stigne mail, grawl javi, kliknem, otvori mi gmail, odgovorim, efikasnije od toga ne moze...

Tesko je to tebi objasniti :D

Da, ti si pro :d

Stvarno ne znam da li je bolje da imash sve mailove na jednom mestu ili da proveravash na 7 mesta :)

Poslednja izmena:
Driver vidi ovako, imam jednu mail adresu koju ostavljam samo kada se registrujem naloge za MMO igre. Drugu ostavljam samo na forumima koji se bave HW sadržajima. Treća je za posao. Četvrta za ortake, social networking itd itd. Zašto to radim? Pa zato što neću da me zaspe 50 poruka svakog dana, sve različitog sadržaja. Zar je to stvarno toliko teško razumeti.

Inače taj posao bi trebalo da mogu da rade ovi All-in-one advanced klijenti. Znam da Trillian Astra može i to radi veoma kulturno.

Zašto to radim? Pa zato što neću da me zaspe 50 poruka svakog dana, sve različitog sadržaja.

A šta, ovako te zaspe 50 različitih poruka svakog dana...na 7 različitih naloga? :d

I Mail.app i Gmail imaju svojevrsne načine grupisanja na osnovu vrste pošiljaoca. Meni lično više odgovara Gmail pristup, jer mi mailove sa jednog foruma uvek stavlja u istu konverzaciju, a kad želim na brzinu da proverim poštu, dovoljno je da se ulogujem na jedan webmail i sve mi je tu :)

Ali ko voli komplikovano, neka mu :)

i ja koristim isti sistem, super je sto u gmailu mozes da izvedes svakakve akrobacije sa mailovima :)

stvarno ne vidim potrbu za nekim posebnim programom, notifier je sasvim dovoljan. jedina mana gmaila sto ne proverava svakog minuta postu na ostalim externim nalozima vec svakih nekoliko minuta pa se javlja taj mali lag.

i sa filterima moze sve da se podesi tako da uopste ne mora da bude 50 poruka dnevno vec moze da se rasporedi po prioritetima sta se i kada cita :)

Da, ti si pro :d

Stvarno ne znam da li je bolje da imash sve mailove na jednom mestu ili da proveravash na 7 mesta :)

2 od jedne, 3 od druge firme, 1 privatni... zasto je tako nije tvoj problem :)

Dosta je bilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno