D
deki30
Guest
Naslov posta je mozda malo iskljuciv, ali svi saveti su dobrodosli
Imam C41,7GHz, 512DDR, Ati Radeon 64Mb VIVO / sada Radeon 64Mb/.
Bio je jedan slican post / u vezi gledanja Divx-a/. Mene takodje zanima pre svega 2-D multimedija...
Imam SkyStar2 karticu, podesio sam je, sve radi OK. Nasao sam nacin da ubacujem titlove u signal sa satelita tako da imam odmah i prevod filma
Tagodje imam i sat. prijemnik Samsung 9500.
E sad, kada bacim signal sa satelita /SkyStar2/ na TV /Sony 72cm/ slika je ipak losija nego direktno sa Samsunga. Na stranu border koji na TV-u pravi ATI, ali je slika ipak losija...
Da li se moze izvuci bolji kvalitet, tj. priblizan sat prijemniku?
Da li je resenje Matrox 450/550, ili Radeon 9000Pro?
Normalno da bih gledao i DVD i DivX sa compa...
Cak i program koji koristim za gledanje sat. kanala /MyTheatre, bivsi EzDVB Xl/ u opcijama ima nesto od podesavanja za 450/550...
Pozdrav :wave;
deki30
Imam C41,7GHz, 512DDR, Ati Radeon 64Mb VIVO / sada Radeon 64Mb/.
Bio je jedan slican post / u vezi gledanja Divx-a/. Mene takodje zanima pre svega 2-D multimedija...
Imam SkyStar2 karticu, podesio sam je, sve radi OK. Nasao sam nacin da ubacujem titlove u signal sa satelita tako da imam odmah i prevod filma
Tagodje imam i sat. prijemnik Samsung 9500.
E sad, kada bacim signal sa satelita /SkyStar2/ na TV /Sony 72cm/ slika je ipak losija nego direktno sa Samsunga. Na stranu border koji na TV-u pravi ATI, ali je slika ipak losija...
Da li se moze izvuci bolji kvalitet, tj. priblizan sat prijemniku?
Da li je resenje Matrox 450/550, ili Radeon 9000Pro?
Normalno da bih gledao i DVD i DivX sa compa...
Cak i program koji koristim za gledanje sat. kanala /MyTheatre, bivsi EzDVB Xl/ u opcijama ima nesto od podesavanja za 450/550...
Pozdrav :wave;
deki30