Šta je novo?

Mafia

• Začetnik teme Brdja
  • Datum pokretanja
B

Brdja

Guest
Ajde, neka mi neko da labele CDova Mafie. Imam neke diskove kojima je label NEW, pa mislim da zbog toga neće da se instalira igrica. Traži CD 1 pri instalaciji :(

B_r_X je napisao(la):
Ajde, neka mi neko da labele CDova Mafie. Imam neke diskove kojima je label NEW, pa mislim da zbog toga neće da se instalira igrica. Traži CD 1 pri instalaciji :(
Evo 'vako: MAFIA_CD_1, MAFIA_CD_2 i (pogodi... :D) MAFIA_CD_3 (valjda, mrzi me da ubacujem CD po treci put :)... ali logicno).

CAR je napisao(la):
Evo 'vako: MAFIA_CD_1, MAFIA_CD_2 i (pogodi... :D) MAFIA_CD_3 (valjda, mrzi me da ubacujem CD po treci put :)... ali logicno).

Si ti siguran u ovo? Neće :( Moraću da narežem disk sa ovakvom labelom pa da vidim šta će da kaže...

Pa narezi rw prvo...
c,c,c :D

B_r_X je napisao(la):
...
Si ti siguran u ovo? Neće :( Moraću da narežem disk sa ovakvom labelom pa da vidim šta će da kaže...
Kazem, samo za treci CD nisam siguran, jer me je mrzelo da dzaram combo i po treci put... ali sigurno je isto kao i sa prethodna dva.
A kad smo vec kod ta prva dva CD-a, siguran sam 200%. Tako mi pise kad ubacim CD-ove. I radi 300% :D

BTW, moguce je da ti je do VCD-a.

Do VCD-a nije jer igru igram sa njega i siguran sam 400%.

Pazi kad jesu one labele diskova. Hvala CARe ;) Nešto nije bilo u redu sa VCD fajlovima...

Nazad
Vrh Dno