Šta je novo?

Mafia

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
U Mafiji, Harbor misija , neche da ispadnu kad pucam u njih oni trouglichi koji drze vagone ??? Zasto ? Shta da radim ?

Bata je napisao(la):
U Mafiji, Harbor misija , neche da ispadnu kad pucam u njih oni trouglichi koji drze vagone ??? Zasto ? Shta da radim ?

Ne treba da pucaš u njih nego samo da ih skloniš rukom, znači
priđi i pritisni desno dugme miša i to ponovi i sa drugim. :D

Ja sam bogami pucao i prosao taj nivo. A Bato to ti se sve desava jer si poceo sa 50 godina da igras igrice - nemas radnog staza !!!

:?

Prosto je neverovatno da je Bata prosao sa vadjenjem drzaca a pucanje mu nije uspelo - svega ima u igricama !

Pozdrav

I meni bi trebala mala pomoc......slika je 15-08, luka, gde treba da ubijem Morelo-a. Ne znam sta oupste da radim..sve ih pobijem ali njega nigde da nadjem...Da li sve gore vi o tome pricali???
Hvala...

Mislim da je ovo najcesce postavljano pitanje u ovoj sobi u poslednjih 3 meseca. Jos malo pa bi moglo da postane "Sticky" ovde ili u FAQ :)
Pogledaj moje objasnjenje koje sam dao Vocku ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=28378&sid=ae654caf91283a95b897042d52db8a2f
Ajde srecno sa tom Mafiom.

Dali je neko zavrsio svih 19 misija u Extreme Free Ride?

Poz.[/url]

soko je napisao(la):
Mislim da je ovo najcesce postavljano pitanje u ovoj sobi u poslednjih 3 meseca. Jos malo pa bi moglo da postane "Sticky" ovde ili u FAQ :)

...

Dali je neko zavrsio svih 19 misija u Extreme Free Ride?

Poz.[/url]

Je l' neko uspeo da završi onu misiju sa kamionom, gde brzina ne sme
da padne ispod 34 mph? meni kamion uvek explodira? :boom:
a video sam da se dobija baš fina mašina posle te misije :D

The Minister je napisao(la):
I meni bi trebala mala pomoc......slika je 15-08, luka, gde treba da ubijem Morelo-a. Ne znam sta oupste da radim..sve ih pobijem ali njega nigde da nadjem...Da li sve gore vi o tome pricali???
Hvala...

Da

Ja jesam uzpeo da predjem tu sa kamionom kad mora da se ide 34+mph..ali zato postoje meke koje me vrlo tripuju, recimo ona kad treba negde iz Hobokena da odvezem auto koji bas trosi na cak drugi kraj grada, a jedva imam goriva da dodjem do prve benziznke pumpe a posle toga ne mogu da stignem do sledece..Ili kada treba da prevezem onaj auto sa 2 brzine nekih pola kilometra preko mosta pocinju da pucaju neke bombe i auto odmah staje...
Pitanje, koliko ima slika obicna New Game...? Ja sam presao 20 i posle toga mi je pisalo The End i slicno..a mislio sam da ce da trazi da ubacim disk 2. Da li mozda treba da se predje i free ride extreme da bi moglo da se igra na disku 2???

Nazad
Vrh Dno