Šta je novo?

Mafia + Win xp

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Da li Vam radi ova kombinacija.Da li nastavi instalaciju posle insertovanja drugog cd-a ili se masina zablentavi, kao kod mene.Ako kod Vas radi, a kod mene ne, bas me interesuje sta sam zezno?

e majstore da vidis tek kod mene... nece sa zvukom pa da ga 'bes! probao i sb live i ac'97 i nista nece... trulo mi da igram bez zvuka

Ja sam imao problem sa zvukom na W98 sa livom ali sam ih resio.

Pa i ne moze se to smatrati nekim problemom.Kad se igra startuje nema zvukova vec zvuk bruji i onda sam u setup meniju ukljicio opciju "
software mixing only" i posle je sve bilo normalno.

ma kakvi, probao sam i ne pomaze mi to... bas mi je bedak, igra mi se mnoooogo svidja a i grafika je odlcna...

WinXP Pro (bez SP1), MSI GF2Ti i sve radi kako treba. Jedino me zezao zvuk, ko sto rece neko u nekoj od poruka, ali se da podesiti.

Bice da imas losu verziju.

GTA3 vs. Mafia

GTA3 vs. Mafia
Znam da nema veze sa ovim problemom, ali... ma nema veze:>>>
Hajde neka neko ko je igrao obe igre, uporedi iste. I to po par odrednica:
gameplay, tezina, duzina, sirina, visina (ovo sam se zezao:>), dakle duzina trajanja igre i velicina mapa, grafika, muzika, i naravno zahtevnost, greske i problemi u toku igranja, da li su potrebni pecevi i uopste ocena zanimljivosti, originalnosti ideje i izvedbe te ideje.

Mafia je po mom misljenju bolja igra. Njen razvoj je zapocet cini mi se jos pre razvoja GTA3, gameplay se meni vise dopada, mnogo je ozbiljniji. Grafika odlicna (mada neoptimizovana ali tako je sa svakim endzinom koji prikazuje nenormalno velike povrsine kontinuirano pa mora da iscrtava objekte), i mnogo bolja nego u GTA3, gde je bilo i gluposti tipa : ugledam na semaforu super sportski auto, okrenem se na trenutak da me nesto ne zgazi, vratim se nazad da ukradem auto, krenem na njega - a ono neki taxi 🙂 zbog toga sto je endzin sad iscrtao nesto drugo.
Pored toga mafia mi je mnogo raznovrsnija igra. Narocito misije van kola, koje su daleko ozbiljnije nego u GTA3.
Toliko, u najkracem
Pozdrav

Mafia je definitivno bolja igra od GTA3.Prvo je izdvaja smek tridesetih zatim veliki broj medjuanimacija i samo prica po kojoj moze da se snimi odlican film.A tu su i auti koji su odlicno odradjeni,akcija,atmosfer sve sto jedna odlicna igra tog zanra treba da poseduje.I ne treba zaboraviti da je GTA3 portovan sa PS2 a razvitak Mafije je trajao dosta dugo sto se na kraju isplatilo.

Nazad
Vrh Dno