Šta je novo?

Mafia: The Old Country

DeRadicci

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poena
525

Uncover the origins of organized crime in Mafia: The Old Country, a gritty mob story set in the brutal underworld of 1900s Sicily.

Fight to survive in this dangerous and unforgiving era, with action brought to life by the authentic realism and rich storytelling that the critically acclaimed Mafia series is known for.

Join us for a closer look at Mafia: The Old Country in December 2024.

ce773cf0800808d791246922c4b4532cc7465a9da5cd624d483d8bddfb29852c_1.jpg

Konacno 😍
A sad treba docekati decembar i sledecu godinu

Baš se ovih dana kanim da odigram keca (remake) i pored fantastične dvojke mislim da je odličan. Trojka mi je odbojna tako da neću ni probati.
Ova najava me jako raduje a pogotovo to što će biti na šablonu prave Mafia igre i neće juriti trendove.

Pa normalno, sa jedne strane fancy odela, lojalnost i the family, sa druge, twerkovanje gojaznih crnkinja 🤮

Biće dobro ako bude Sicilija sa većim gradovima poput Palerma i Katanije kao glavnim lokacijama plus manja sela i pristaništa u igri, ne bi valjalo ako su odlučili da se radnja uglavnom odvija po seoskim lokacijama.

Ja ne znam šta očekujete od nove Mafie što se tiče side aktivnosti... Ni prethodne igre nisu blistala po tom planu a negde sam pročitao da neće ni ova. Okruženje jeste veliko ali priča koju tu smeste, premda je odlična, uvek je kratka i to je ono što se igri najviše zamera.

Ime je tu ali ne očekujem ništa dok se ne pokaže da je dobra.
Ko radi na igri? Oni koji su stvorili prvu nisu pipnuli ostale koliko znam.

Biće dobro ako bude Sicilija sa većim gradovima poput Palerma i Katanije kao glavnim lokacijama plus manja sela i pristaništa u igri, ne bi valjalo ako su odlučili da se radnja uglavnom odvija po seoskim lokacijama.
Pa nece sigurno smestiti veci deo radnje u selima,bice palermo zasigurno ali ne treba ocekivati sad neki gta tu... To je manje vise linearna igra i bitno je da priča bude dobra... Na dobitku smo ako potraje radnja malo duze od uobičajenog

Ne treba da se gleda da je šatro Mafia: Definitive Edition (remake) ispala solidna igra jer lako je copy-paste odraditi od originala iz 2002 god, ali ipak i to nisu uradili baš kako su obećavali sa "extended story" i slično. Nije se baš Hangar 13 pokazao sa Mafia 3 i vidi se da pojma nemaju šta predstavlja ova franšiza, čisto ponavljanje i teški smor je bio treći deo bar po meni.

Po mom mišljenju najbolja Mafia igra je original iz 2002 godine, po atmosferi, priči, naraciji, karakterima i naravno odlično je ispala igra, u to vreme je bila kako kažu mnogo naprednija nego za to vreme.
Videćemo šta će biti, možda se i "Hangar 13" pokopa zajedno sa Ubisoft-om pa mogu lepo u recycle bin, možda i njih kupi Tencent da bar zarade nešto. 🤣

Novi prikaz igre biće na Game Awards-u. Verovatno neki in-game trejler.
Malo duža priča ne bi škodila, ako već neće biti side contenta.

Dosta i to otprilike da se vidi šta je Hangar 13 napravio, ne očekujem ništa spec od njih pogotovo ne posle Mafia 3 splačine.
A da se ipak nadamo nekakvom spiritualnom nastavku keca ili fenomenalne dvojke? Vito Scaletta! :cool:
Zamislite još ako ubace italijanski jezik za zvuk, ako uzmemo u obzir da igra neće biti "velika". Kakav bi to mafijaški immersion bio! :love:

A da se ipak nadamo nekakvom spiritualnom nastavku keca ili fenomenalne dvojke? Vito Scaletta! :cool:
Zamislite još ako ubace italijanski jezik za zvuk, ako uzmemo u obzir da igra neće biti "velika". Kakav bi to mafijaški immersion bio! :love:
Poenta je da se vrate originalu, Mafia 2 isto je bila odlična igra. Neka kombinacija prvog i drugog dela bi bilo idealno, ali videćemo.

Čeka se trailer ili malo duži teaser 12-og decembra na Game Awards.

Neki od detalja u Mafia: The Old Country:

▪️Takes place in the brutal criminal underworld of 1900s Sicily
▪️Linear, narrative driven "focused package" Mafia game
▪️Will feature dangerous combat systems with "high-stakes, grounded stealth and gunplay mechanics"
▪️You play as Enzo, a new original protagonist "in a time when skill with a stiletto blade was a deadly asset, a lupara sawed-off shotgun was a go-to firearm, murderous vendettas raged for decades, and mafiosi patrolled their protection rackets on foot, horseback, or behind the wheel of turn-of-the-century motorcars"
▪️Enzo has survived a childhood of indentured labor in Sicily's hellish sulfur mines
▪️He gains an opportunity to join the powerful Don Torrisi crime family to carve out a better life
▪️Swearing that oath means commitment to the Torrisi family code of honor, where "family takes sacrifice"

Nazad
Vrh Dno