Šta je novo?

MAFIA problem!

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Ljudi moze li mi neko reci kako da ubijem Sergio Morello-a u onom nivou u luci (Harbor se zove misija). Ja pobijem sve ljude, ali sta sad? Predpostavljam da moram nekako da pokrenem vagone da probijem vrata, ali kako? ili granate imaju neke veze? Ako nije to, onda sta i kako trebam da radim?!

P.S. HVALA!

resenje

Da si samo lupio search i stavio npr:
mafia sergio
dobio bi thread u kome pise sledece :)

Potrebno je da "skrenes" sine na kojima se nalaze (mislim) dva vagona, onda da ih "odkocih" - izvuci nesto sto ih blokira, i vagon ce se pokrenuti.. probice ulaz u jedan od hangara i tamo se nalazi nova grupa mafijasa i na kraju naravno" Sergio Morel-o"

Neverovatno kako se od 1000 ljudi 998 zaglave na istom mestu...
Toliko smo slicni da je to zastrasujuce...

Stvarno je neverovatna ta fora sa skretanjem sina(na koju sa u ja pao) i ne secam se da je skoro u nekoj igri a da nije avantura bila takva zavrzlama.Poslednji je cini mi se bio Max Payne.

Da tamo je bila varijanta sa kamionom ili tako nesto. Opalis kamion krene, udari, spusti most i ti predjes.

Da,da,da i ja sam se zaglavio na istom nivou u obe igre.u Maxu je trebalo valjda da se baci granata preko ograde,da bi se pokrenuo neki kamion...a ovo u Mafiji sam presao tek posle 1h mucnog trazenja po luci...

Nazad
Vrh Dno