Šta je novo?

Mafia-kako spojiti fajlove?

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
ovako,dobio sam celu mafiu(3cd-a) preko eon ffm-a
i sad postoje 3 rar fajla(za svaki cd po jedan) a u svakom gomila fajlova tipa
fajl.000, pa fajl.001 i tako do fajl.049 i pored toga postoji u svakoj arhivi jedan .sfv fajl
kako sve ovo da spojim i da narezhem na cd i kojim programom
hvala unapred

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
fajl.000, pa fajl.001 i tako do fajl.049 i pored toga postoji u svakoj arhivi jedan .sfv fajl
hvala unapred

Hm, cini mi se da su u tim rar fajlovima isto zapakovani fajlovi (verovatno rar-a) ali nisam siguran. Arj je pravio .arj kao pocetni a kasnije one a01, a02....probaj to da raspakujes nekim arhiverom.

Poz! :wave;

jao luka

prodao bi oca za post:)
probao sam sa win commanderom da ih spojim nece
isto tako kad ih otpakujem nishta

hajlenderu, ajde javi ako uspes, i ako mozemo da prezmemo nekako igru :) poz

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
hvala unapred

Otvori prvi (000 ili 001) WinRAR-om 3.0 i bice sve u redu.

sad cemo

da probamo
tnx

Ako imas r00 - rxx, onda kreni sa otpakivanjem od .rar fajla. Desni klik, drzis i vuces u okviru foldera, pustis, odaberes opciju iz popup-a extract to...

Ako imas part01.rar - partxx.rar, onda kreni sa raspakivanjem od part01.rar istim postupkom kao gorenavedenim.

Ako pak imas .001 - .xxx fajlove, to su WinRAR arhive i kreni sa raspakivanjem od prve tako sto ces iz run menija pokrenuti WinRAR i iz njegovog interfejsa odabrati arhivu od koje da krene. Imaj u vidu da su sve te igre koje padaju sa satelita pakovane sa WinRAR v3 i da sa starijom verzijom neces moci da ih raspakujes.

Ashley je napisao(la):
Ako imas r00 - rxx, onda kreni sa otpakivanjem od .rar fajla. Desni klik, drzis i vuces u okviru foldera, pustis, odaberes opciju iz popup-a extract to...

Ako imas part01.rar - partxx.rar, onda kreni sa raspakivanjem od part01.rar istim postupkom kao gorenavedenim.

Ako pak imas .001 - .xxx fajlove, to su WinRAR arhive i kreni sa raspakivanjem od prve tako sto ces iz run menija pokrenuti WinRAR i iz njegovog interfejsa odabrati arhivu od koje da krene. Imaj u vidu da su sve te igre koje padaju sa satelita pakovane sa WinRAR v3 i da sa starijom verzijom neces moci da ih raspakujes.

I posle mi reci da sam skupljao postove E sad visoko-zemljani, da mi se izvines. :D Upravo na to sam i mislio samo nisam tako detaljno objasnio jer sam mislio da ces da shvatis ali izgleda nisi. :p

Poz!:wave;

dobro

ajde nisi skuplajo postove,ionako ih imash 800 i kusur za 3-4 meseca
ashley i pTomic,vama najvishe hvala
postupio sam po uputsvtu prvog i dosta mi je pomoglo objashnjenje tako da sam na kraju doshtao do 3 velika bin fajla koji se narezuju
TNX svima puno

Kako vam se cini igra? Ja cu je uzeti ovih dana, pa da pitam za utiske...

Nazad
Vrh Dno