Šta je novo?

Mafia & 6600gt

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
nesto me je uhvatila nostalgija pa sam resio jos jednom da predjem mafiu.
e sad,ja sam i navikao da mi sve novije igre seckaju na konfi,ali ipak ne i da igre koje su stare ko biblija rade u 25-30fpsa.
konfa je 6600gt,giga rama i barton 2600.dakle,u to vreme ni nasa nije imala takav komp.
ocekivao sam da ce igra glatko raditi u 1280X,sve naravno na high uz AA.ali,uz AA dobijam jedva 20 FPS kada sam u kolima.kada idem peske,fps je obicno oko 40,mada i tu ima velikih padova.
nisam nesto razmazen,pa sam isljucio AA (kao tada je to jos i bila nova tehnologija,ko zna kako je optimizovano...),ali opet,dok sam u kolima,fps pada ispod 20.

e sad,ovako mi rade RS vegas i ostale nove igre i to je normalno.ali ipak da jedna dx8 igra radi ovako bas i nije normalno.

skinuo sam patch (1.2),ali on bas nesto i nije mnogo popravio.secam se da sam prvi put igrao na gf2mx i da je radilo maltene isto ovako.

ima li resenja?

Isti problem sam ja imao prosle godine na 6800GS-u i intel D940.... Uzasno mali fps... Na kraju sam digao ruke....

Evo ja j eigram i meni radi sasvim normalno na 7600gt...

pa kazem i ja da sam prvi put igrao na gf2.i takodje sam rekao da mi je maltene isto radilo tada u 1024 i sada u 1280.i maltene su mi iste performanse ma kakve detalje stavio...

steta,bas mi se igrala mafia.vidim da jos dosta ljudi ima slicne probleme sa novijim kartama.

igram na visti,tako da bas i nemam neki izbor drivera.imam 1.2 patch.
sad sam se vec pomirio.ipak je igra toliko dobra da cu preziveti uz seckanje.stavio sam i 4XAA (nesto i ne utice na performanse),tako da sad barem izgleda relativno pristojno.u zatvorenim prostorijama radi savrseno (60fps konstantno),ali cim izadjem na ulicu krecu problemi...

mafia bese nije izlazila za ps2?tu bi barem imao normalan fps...

pa nesto bas i ne verujem.
vista se do sada pokazala relativno solidno sto se tice gaminga.odigrao sam par naslova i svi su radili jedno 10% losije nego na xpu.
sigurno bih na xpu imao koji frejm vise,ali nista znacajno.igra bi na ovoj kartici realno trebala da ima konstantnih 100fpsa.pa pre par nedelja sam presao riddick na visti i on je radio jedno duplo bolje od mafie,a besmisleno je i pricati koliko bolje izgleda...

Jel si pokušao da igru pokreneš u WinXP SP2 kompatibiliti modu? Čujem da WoW ovako pravi probleme ali u komp. modu radi normalno.

e nisam se toga setio...
...ali opet nista.cak mi je i igra crashovala prvi put posle par minita igre,kada sam probao compatibility...
u svakom slucaju,dobra ideja.hvala...

Nazad
Vrh Dno