Šta je novo?

Mafia 2 - da li ce je biti?

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Jel ima neko novije informacije u vezi ovoga? Na netu ima svega i svacega.

Ja nemam nikakve informacije sem one stare da je nastavak u pripremi, a sta se to prica po netu.....??

Pa nasao sam da je cas potvrdjen nastavak,pa potvrdjena obustava projekta,pa opet glasine o nastavku...

Zadnja vest koju sam ja procitao je da se igra i dalje radi, sto je najvaznije,a kad ce izaci to nije potvrdjeno, mada bi trebalo 2006 🙁

A koliko li ce da zahteva.

Ma samo da izadje,nek zahteva i 5 giga. Meni se ostetio CD2 od prvog dela,i ne mogu da je igram.

A ja sam pre dve godine dao nekom debilu i on mi nije vratio 3CD.Osto majmunu u kompjuteru,pa se odselio u neko selo.Ubicu tu budalu kad ga vidim i ako ga nosam video jos od osnovne.

nego el postoi neki patch pa da igra radi i sa dx9 kartama meni non stop zahteva 8.1 kartu

Mitronije je napisao(la):
nego el postoi neki patch pa da igra radi i sa dx9 kartama meni non stop zahteva 8.1 kartu

:zgran:

Pa ti kupi slabiju karticu... 😀

Pocupaj par kondenzatora sa kartice,mozda ce pomoci.

Mafia II ---> Serbia 2005
Imate tu real time simulaciju, svake veceri, mozete je igrati on line u periodu od 19:00 pa navise, kad pocinju vesti...

e vi me zezate a ja bi ponovo da odigram nego imo li je neko tih problema ili .. mislim malo pomoci evo ja uvek pomazem 9jes da nisa ne znam alii)

Nazad
Vrh Dno